Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Ondervindt u problemen bij aansluiten van een draadloos modem aan een PC
In tegenstelling tot traditionele modems , hoeft draadloze modems geen kabels aan te sluiten op het internet , in plaats daarvan , een ingebouwde of externe antenne brengt het signaal draadloos . Als u problemen ondervindt bij het ​​aansluiten van een modem , wordt de oplossing meestal gerelateerd aan de hardware zelf of dienst kwesties. Inloggen Informatie

Het eerste ding om te controleren wanneer u problemen ondervindt verbinding met een draadloos modem is de login-gegevens . De aanmeldingsgegevens voor uw modem wordt meestal in eerste instantie ingesteld door de internet service provider en gedrukt op een etiket op de onderkant van de modem . Omdat wachtwoorden zijn meestal lang en ingewikkeld , double-check de juistheid van uw login gegevens . Kijk voor hoofdletters en kleine letters en cijfers of speciale tekens die er uitzien als getallen .
Hardware Reset

Veel problemen
verbinding met een draadloos netwerk zijn te wijten aan de instellingen in uw hardware . De eerste stap voor het oplossen van een probleem met een modem verbinding om alle hardware die met het netwerk opnieuw . PC opnieuw is opgestart kan activeren instellingen die u hebt gewijzigd in het Netwerkcentrum , waardoor het aan de modem te zien helpen . Het resetten van de modem dient hetzelfde doel , koppelt u alle kabels , wacht vijf minuten en steek ze terug in het internet te resetten . In veel gevallen zal het resetten van de hardware opruimen WiFi problemen .
Wireless Interference

Als u verbinding met de modem via Wi-Fi met behulp van een draadloze router , kan interferentie van andere apparaten het signaal te verdunnen en maken het onmogelijk voor uw pc op het netwerk te zien . Mobiele telefoons, draadloze telefoons , magnetrons en garagedeur openers kunnen allemaal interfereren met een draadloos signaal . Gewoonlijk , de afstand tussen de router en andere draadloze apparaten het signaal vrij bewegen mogelijk . Als het je eerste keer verbinding met je draadloze modem , kan uw internetprovider moet u een Ethernet-kabel te gebruiken tijdens het installatieproces .
Service Area

Omdat draadloze modems geen verbinding met kabels , moet u zich binnen het servicegebied om het signaal te ontvangen . Tijdelijke uitval kan het onmogelijk maken voor uw computer aan te sluiten op de modem . Als je in een kelder of een gebouw met zeer dikke muren , kan het moeilijk zijn voor uw modem te halen een signaal . Het verplaatsen van de modem naar een plek in de buurt van een raam kan de verbinding te verbeteren en laat uw pc om online te krijgen .

Previous: Next:
  modems
·Hoe maak je een Westell modem …
·Hoe maak je een Surfboard SB31…
·Hoe te herstellen Westell Mode…
·Hoe de modem vervangen op een …
·Hoe kan ik een Linksys Wireles…
·Charter Cable Modem Problemen 
·Hoe maak je een USB Wireless M…
·Kan een Power Surge Ruïne van…
·Hoe maak je een Comcast modem …
  Related Articles
Kunt u Hook Up een tweede laptop zonder …
Problemen met aansluiten Netgear Wireles…
Hoe maak je verbinding een Cable Router …
Het hebben van een radio in een Data Cen…
Pros & Cons van hebben van beveiliging o…
Problemen Hooking Wireless Router Modem 
Wat zijn de voordelen van het hebben van…
Ondervindt u problemen bij het ​​opzette…
De voordelen van het hebben van een netw…
  Netwerken Articles
·Alarm Systems : Netwerk & Wireless Probl…
·Hoe kan ik een Internet Server Setup 
·Hoe maak je een draadloze router te zett…
·Mijn Hamachi VPN is traag 
·De beste manier om verbinding twee compu…
·Hoe het opzetten van Wi - Fi op een iPod…
·Hoe een IP-adres Track in PHP 
·Wat is een Access Concentrator Name ? 
·Hoe Contacten met een krimp tool Krimp 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com