Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe te Tether Cell Phone Internet een laptop
Of je moet e-mails verzenden of ontvangen , houden een controle op de weersomstandigheden of de hoogte blijven van de laatste sportuitslagen , tethering een telefoon naar de computer geeft je toegang tot internet overal waar u kunt ontvangt het draadloze signaal van uw vervoerder en wanneer je het nodig hebt . Instructies
Het installeren van de modem
1

Ga naar de website van de fabrikant van uw telefoon . Zoek de support sectie en zoek de modem driver voor uw telefoon . Als u werden voorzien van een driver disk samen met uw telefoon , kopieert u de modem driver van de schijf op uw computer . Als u werden verstrekt een uitvoerbaar bestand ( . Exe ) , een bestand dat een installatie programma draait , dan vooruit naar het " creëren van de Verbinding " gedeelte van deze tutorial . Kopen van 2

Ga in het menu van de telefoon en activeer de modem . Sinds het activeren modemfunctie van de telefoon varieert van telefoon naar telefoon , raadpleeg de handleiding van uw gebruikers voor instructies over het activeren van de modem .
3

Nadat de telefoon is ingesteld om te functioneren als een modem , sluit u de telefoon op de computer via de USB-kabel . U bericht ontvangt van uw computer die nieuwe "hardware werd gevonden . " U wordt gevraagd of u wilt dat uw computer om drivers te vinden voor u automatisch bellen en je krijgt ook de mogelijkheid om de locatie van het stuurprogramma opgeven . Kies ervoor om de bestuurder en punt van de installatie menu te vinden naar de map met de driver .
Het creëren van de Verbinding
4

Ga naar de " Start Menu " en open de " Configuratiescherm . " Zodra de " Control Panel " is geopend , klikt u op het pictogram " Network " en , van daar , selecteert u de optie " Een verbinding of netwerk . "
5

U krijgt een lijst van te worden gepresenteerd verschillende typen aansluiting , kiest u de optie " Opzetten van een inbelverbinding . " In het volgende venster , voer # 777 in het vak met etiket " Dial - up telefoonnummer . " Terwijl het toegangsnummer # 777 werkt met de meeste dragers , controleren met u carrier als je toegang problemen tegenkomt .
6

U hoeft niet naar een gebruikersnaam of wachtwoord in te voeren , tenzij voorgeschreven door uw mobiele provider . Maak een naam voor uw verbinding en voert u deze in het vakje "Connection Name . "
7

Klik verbinden aan de onderkant van het menu . U moet worden geverifieerd en verbonden binnen een kwestie van seconden . Als u nodig hebt om een verbinding te herstellen , zal uw verbinding weergegeven in het menu " Netwerk " binnenkant van de "Control Panel ".

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je een Hardwired LAN 
·Hoe de UNC locatie van een Dri…
·Hoe je DHCP Superscopes Creër…
·Hoe maak je een NIC -kaart con…
·Hoe Domein Niveaus controleren…
·Hoe maak je een LAN- mail Syst…
·Wat zijn Bridge Computers ? 
·Hoe de C Drive Kaart om een I …
·Hoe maak je een Network Setup …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe Network twee computers Via Wireless …
·Het gebruik van Keyloggers 
·Hoe maak je verbinding een pc naar een s…
·Hoe te Events in Facebook 
·Op een enkele fax Online Stuur 
·Tien dingen die u moet weten over Networ…
·Mijn Acer laptop zal geen verbinding met…
·Toegang tot een thuisnetwerk via het int…
·Hoe maak je een Rogue Laptop zoeken op e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com