Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Dual boot systeem kan geen verbinding maken thuisnetwerk
Een dual boot systeem stelt computergebruikers om twee verschillende besturingssystemen op een computer werken . Tijdens het systeem opstart van de gebruiker wordt gepresenteerd met een lijst van de besturingssystemen op de computer zijn geïnstalleerd en kunt kiezen welk besturingssysteem op te starten . Als er geen keuze wordt gemaakt , zal de machine op te starten om het standaard besturingssysteem . Er is geen interactie tussen de besturingssystemen geïnstalleerd . Daarom, als een systeem twee besturingssystemen geïnstalleerd de netwerkinstellingen voor elk besturingssysteem moet afzonderlijk worden geconfigureerd om toegang te krijgen tot het thuisnetwerk . Dit artikel zal een systeem dat Windows XP en Windows Vista geïnstalleerd configureren . Wat je
Windows-pc geconfigureerd om dual boot Need twee besturingssystemen van Windows Home netwerk
Toon Meer Aanwijzingen
1

Start de computer en wanneer voorgesteld met de optie om een besturingssysteem op te starten kiest u Windows XP . kopen van 2

Open het Configuratiescherm kiest . Klik op de knop Windows "Start " . Klik op "Instellingen " en selecteer "Configuratiescherm " . Het Configuratiescherm verschijnt .
3

Open het venster Systeemeigenschappen . Selecteer "Systeem " in het Configuratiescherm . Het venster " System Properties " verschijnt .

Configure computernaam en werkgroep 4 . Klik op het tabblad "Computer Name " in het venster "System Properties " . Geef de naam van de computer in het vak " Computer Beschrijving " . Klik op de knop 'Wijzigen' . Het vak " Computer Name Changes " zal verschijnen . Voer de naam van uw computer in het veld ' Computer Name ' . Onder het " Lid van " deel van het vak Selecteer de " Werkgroep" keuzerondje en typ de naam van de werkgroep van uw thuisnetwerk . Klik op " OK " . Klik op " OK " om het venster Systeemeigenschappen te sluiten . U wordt gevraagd om de computer opnieuw opstarten om de wijzigingen te activeren . Nog niet opnieuw op te starten .
5

Controleer netwerkadapters . In het Configuratiescherm te openen " Netwerkverbindingen " . Het venster " Netwerkverbindingen " Er verschijnt een opsomming van de netwerk verbindingen beschikbaar . De netwerkadapters moet al zijn geconfigureerd en klaar voor gebruik . Om te controleren , klikt u rechts op elke verbinding die u wilt verbinden met het netwerk en de " Connection Properties " voor die netwerkverbinding verschijnt. Controleer of de vakjes rechts van "Client voor Microsoft-netwerken " , " Bestand en printerdeling voor Microsoft-netwerken , " QoS Packet Scheduler " , " AEGIS Protocol " , en " Internet Protocol " zijn aangevinkt . Als vakjes niet zijn aangevinkt , schakelt u de vakjes in en klik op installeren . Degenen netwerkcomponenten zal . Herhaal de procedure worden geïnstalleerd voor elke netwerkverbinding die toegang krijgen tot uw thuisnetwerk .
6

Start de computer opnieuw . Selecteer Windows XP om dat besturingssysteem op te starten . je moet automatisch verbinding met uw thuisnetwerk . Als uw thuisnetwerk draadloos is kunt u worden gevraagd om je draadloze wachtwoord in te voeren . Voer het wachtwoord in om verbinding te maken .
7

Start de computer opnieuw .
< br > 8

Wanneer u wordt gevraagd het besturingssysteem selecteert u Windows Vista . Windows Vista selecteert zal nu laden . Herhaal de stappen twee tot vijf in Windows Vista . beide besturingssystemen zullen nu in staat zijn om verbinding te maken met uw thuisnetwerk .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe kan ik een computer toe aa…
·Hoe het opzetten van een Spann…
·Hoe een Gebruikersnaam en Wach…
·Wat is een Smart Network Switc…
·Verschil tussen Wireless LAN &…
·Hoe om bestanden van de ene co…
·Hoe het opzetten van een Micro…
·Wat is de transparante modus i…
·Hoe maak je een uitzending pro…
  Related Articles
Hoe maak je verbinding een Belkin G Wire…
Hoe Hook Up een RangeMax Dual Band Wirel…
Hoe Hook Up en koppelen een systeem met …
Hoe Hook Up een Linksys Dual Band N 
Wat is het verschil tussen een Wireless …
Hoe kan ik een HP desktop verbinding mak…
Verschil tussen Draft - N & Dual Band Wi…
Wat is het verschil tussen een Dual Band…
Hoe maak je een Cisco System 350 WiFi-ve…
  Netwerken Articles
·Mijn NETGEAR Smart Wizard niet werken 
·Voordelen van Netwerk Hubs 
·Windows XP Gigabit prestaties 
·Hoe de TACACS wachtwoord op een Cisco -r…
·Hoe te Interactive Brochures 
·Wat is Starbucks WiFi ? 
·Hoe maak je een IRC Client 
·Hoe installeer ik een LG CDMA USB Modem …
·Hoe te Herstart Wi - Fi wanneer Uw inter…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com