Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe kan ik zien wie er Toegang tot uw draadloze ?
Draadloze verbindingen netwerk worden steeds meer en meer populair , waardoor gemakkelijke toegang tot het internet van bijna overal in uw huis . Instellen van een draadloze verbinding kan zo het aansluiten van een draadloos modem en via de signaal biedt . Echter , met de overvloed aan draadloze apparaten beschikbaar zijn , is het mogelijk voor andere mensen om je verbinding te gebruiken . Het is mogelijk om uit te vinden wie is het gebruik van uw draadloze verbinding en voorkomen dat ze het gebruik ervan . Instructies

Figuur 1 op de Media Access Control -adressen van alle computers in uw netwerk . Om dit te doen , open je opdrachtprompt door te klikken op " Start" en " Uitvoeren " te typen " cmd " ( zonder aanhalingstekens ) en druk op " OK . " Op de prompt , type " ipconfig /all " en druk op ' Enter '. de prompt zal u tonen wat uw MAC-adres is . kopen van 2

Ontdek de IP-adressen voor individuele computers op uw netwerk door terug te keren naar de opdrachtprompt en typt in " , ipconfig " en druk op " Enter " Neem nota van het IP-adres van de prompt . . Doe dit voor elke computer in uw huis .
3

Toegang tot uw modem uit te vinden wat computers die momenteel zijn aangesloten . Hoe u toegang tot uw modem zal variëren . Bijvoorbeeld , om toegang te krijgen tot een Linksys router , typ " 192.168.1.1 " in de URL-balk van uw browser . Een 2WIRE modem kan worden benaderd door het intypen van " gateway.2wire.net " in de URL-balk .
4

Zoek uw draadloze instellingen , of wat deel van uw controle panel een lijst met computers laat momenteel aangesloten op uw draadloze netwerk . Het zal in het algemeen tonen een lijst met computers , namen de computers ' en het IP- adres dat zij betrekking hebben . Als u een computer of meerdere computers die niet overeenkomen met de IP- adressen die u via de opdrachtprompt ( of als u meer computers dan kunt u zich ) , is de kans groot dat je andere mensen met behulp van uw netwerk gevonden .
5

Voorkom dat mensen uit uw netwerk gebruiken door het veranderen van of het creëren van een draadloos netwerk toegang wachtwoord . Dit is het wachtwoord nodig om de draadloze verbinding te gebruiken . De optie voor deze is te vinden in het draadloze modem configuratiescherm onder de draadloze instellingen . Maak uw wachtwoord en de draadloze beveiliging ( dit is noodzakelijk om het wachtwoord in te voeren voordat toegang tot het netwerk zal maken ) , en sla uw wijzigingen op .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Microsoft IIS Tutorial 
·Hoe maak ik een e-mailadres Bl…
·Hoe mensen door Live Satellite…
·Hoe maak je een enquête in Sh…
·Hoe maak je verbinding een ext…
·Hoe te bespoedigen een NetZero…
·Hoe maak je een Speed ​​Server…
·Hoe om te achterhalen of een w…
·Wat is Hex in Internet Protoco…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je draadloos internet Speed ​​M…
·Wat is een NetGear WEP ? 
·Typische installatie van een Gigabit Net…
·Het IP- adres van een ISP zoeken op een …
·Telocator Network Paging Protocol 
·Hoe sluit ik een Virtual PC Client om ee…
·Hoe om te gaan Van WEP naar WPA2 
·Hoe te configureren TS Web 
·Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com