Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe om mijn achtergrond controleren
Als je wilt zien wat anderen zien als ze lopen een achtergrond controleren op u , zal het internet meer dan behulpzaam naar het verwezenlijken van deze taak. Veel websites bestaan ​​puur om achtergrondinformatie over een persoon die u wilt onderzoek geven - inclusief uzelf . Door het gebruik van de hulp van een van deze sites die u in staat zullen zijn om uw volledige achtergrond geschiedenis bekijken en precies zien wat mensen als potentiële werkgevers zullen zien wanneer zij lopen een controle op je . Instructies

Gebruik Abika ( zie Referenties ) 1 . Zodra u de belangrijkste Abika website hebt geladen , kiest u een van de categorieën op het scherm op basis van de aard van de achtergrond informatie die u zoekt . U kunt zoeken naar jezelf door naam , adres , telefoonnummer , leeftijd of zelfs op basis van elk type woning of vastgoed beleggingen dat u betrokken bent geweest inch U zult dan in staat zijn om een ​​gratis achtergrond geschiedenis te bekijken op jezelf door middel van de belangrijkste van de site pagina .

Gebruik ZabaSearch 2 ( zie Referenties ) . ZabaSearch is een achtergrond informatie site die u zal toestaan ​​om te zoeken voor jezelf ( evenals alle andere individuele ) op basis van informatie die u verstrekt . U kunt zoekresultaten bladeren naar mensen die passen bij uw voorwaarde beschrijving totdat u het desbetreffende item dat is alles over u te vinden. De zoektocht is gratis , maar om meer dan een elementaire informatie te bekijken over de persoon die je moet een vergoeding op basis van de specifieke informatie die u wilt betalen .
3

Gebruik PeopleSearch ( zie Referenties ) . Typ uw voornaam , achternaam en staat van ingezetenschap in de PeopleSearch website en klik op 'Zoeken'. Blader door de zoekresultaten en gebruik van de naam , leeftijd en de bekende familieleden van een persoon om de juiste achtergrond profiel . Klik "Dat is de One ' naar de achtergrond profiel aankoop pagina . Een volledige achtergrond profiel kost je $ 39.95 ( vanaf juni 2010) , maar het zal informatie zoals dagvaardingen , een huidige adres , een actuele telefoonnummer en andere relevante stukjes informatie bevatten .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Verbinding maken met TELUS Met…
·Hoe kan ik geld PHP Werk aan I…
·Hoe Set Up Linksys G Werken me…
·Hoe te SSL inschakelen in de P…
·Hoe je 
·Verbinding maken met draadloos…
·Hoe te verbinden met een draad…
·Hoe gegevens Transmission Bere…
·Belang van het Internet Networ…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe een Britse proxy server gebruiken 
·Luifel Hulpmiddelen voor probleemoplossi…
·Hoe uw beveiliging configureren op uw SB…
·Hoe de Admin Password Reset op een Route…
·Hoe het opzetten van een VMware NIC Fail…
·Hoe je computers Toevoegen aan groepen i…
·Hoe te verbinden Twee Thuis Computer Sam…
·Hoe kan ik een FTP- adres Creëren 
·Hoe te Patch Panel Cables Install 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com