Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe te verbinden een laptop aan uw ISP
Moderne laptops en draadloos internet hebben ons in staat om het internet met ons hele huis en daarbuiten te brengen . De dienst begint met uw Internet Service Provider ( ISP ) , die meestal huurt u een modem . De modem biedt directe plug-in toegang van het ene apparaat naar het internet . Als u meerdere apparaten , waaronder draadloze - enabled laptops gebruiken , zult u een router of draadloze router nodig om verbinding met het internet . Wat je nodig hebt
DSL-of kabelmodem
Laptop w /optionele draadloze adapter
Ethernet -bekabeling
Toon Meer Aanwijzingen
Configure Your Network ( enkel apparaat ) op < br > 1

Sluit de internetaanbieder geleverde modem naar de juiste bron , via coax of telefoonkabel . Steek AC -adapter van de modem in een stopcontact of een overspanningsbeveiliging .

Wacht 2 voor de lampjes aan de voorkant van uw modem te stoppen met knipperen . Sluit een Ethernet- kabel aan op de WAN of Internet poort aan de achterzijde van de modem . Je zult in staat zijn om de juiste poort goed te identificeren , zoals het zal worden geëtiketteerd " WAN " of "internet".
3

Steek het andere uiteinde van de Ethernet- kabel in de Ethernet-poort op de laptop . Opstarten van de laptop en start uw webbrowser om toegang tot internet te controleren .
Configureren Network ( meerdere draadloze apparaten )
4

Sluit de Internetaanbieder geleverde modem naar de juiste bron , via coax of telefoonkabel .
5

Sluit het andere uiteinde van de Ethernet- kabel aan op de duidelijk bestempeld " WAN " of "Internet " -poort aan de achterzijde van uw draadloze router .
< br > 6

Sluit de modem adapter in een stopcontact of een overspanningsbeveiliging. U weet waar aan te sluiten in de AC-adapter , want het zal duidelijk worden geëtiketteerd . Het kan ook een kleurcodering. Het zal ook de enige haven juiste grootte om een adapter te accepteren. Wacht tot de lampjes aan de voorkant van uw modem te knipperen.

Plug 7 in de AC -adapter van de router ( in de duidelijk gelabelde poort ) en geef het een minuut of twee om op te starten . Voor installatie doeleinden , steek het andere uiteinde van de aangesloten Ethernet- kabel aan op uw laptop 's Ethernet-poort .
Configureren Uw draadloze router

Power 8 op uw laptop en start uw Web browser . Navigeer naar ingebouwde bedieningspaneel van de router via het IP -adres . Het IP-adres zal variëren van router naar router , maar een aantal gemeenschappelijke opties zijn 192.168.1.1 , 192.168.0.1 en 192.168.11.1 .
9

Volg de Setup Wizard om uw draadloze instellingen te wijzigen . Zorg ervoor dat u op de draadloze beveiliging instellen op een sterkte van ten minste WPA2 en stel een wachtwoord dat moeilijk te raden . Reboot de router als hierom wordt gevraagd .
10

Maak de Ethernet- kabel van uw laptop en start uw draadloze verbinding programma-instellingen . Doorgaans zal dit in het systeemvak in de rechterbenedenhoek van Windows laptops of in de menubalk in de rechterbovenhoek van Apple laptops . Volg de fabrikant of besturingssysteem instructies om verbinding te maken met uw draadloze netwerk .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Het maken van een diavoorstell…
·Hoe Hook Up een laptop op een …
·Hoe kan ik controleren of een …
·Hoe Set Up DDNS 
·Hoe kan ik films downloaden Fa…
·Wat zijn de risico's van e-mai…
·Hoe Hard - Wire een computer v…
·Wat zijn de verschillen tussen…
·Hoe maak je een analoge Satell…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik mijn IP adres te vinden op ee…
·Hoe Hook Up een router aan mijn computer…
·Hoe maak je een draadloze router configu…
·Wat heb ik nodig om toegang tot internet…
·Hoe het opzetten van de DNS voor Virtual…
·Een gids voor de Linksys RVS4000 
·Stap-voor - stap aanwijzingen om IIS 6 c…
·Wat is SSL Mode? 
·Wat is Wireless Extender ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com