Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat is ESPN 360 ?
ESPN 360 is de voormalige benaming voor ESPN3 , online live sport website van de sportprogramma's netwerk is ontworpen voor breedband internetverbindingen . Terwijl de meeste van ESPN3 's live- spelprogramma's worden exclusief geproduceerd voor de website , sommige zijn verbeterde uitzendingen van standaard programmering kanalen van het netwerk . Je moet een breedband internetverbinding hebt via een provider die de website biedt toegang tot de inhoud ervan . Toegang

Terwijl de ESPN3 service is beperkt tot geselecteerde Internet providers in de Verenigde Staten , de website is gratis verkrijgbaar bij alle universiteiten en militaire bases door het hele land bereikbaar . ESPN3 biedt een assortiment van live-wedstrijden , waaronder de universiteit , professionele en internationale sportevenementen . De website biedt ook wonen in-game statistieken , scores van andere spellen en chat mogelijkheden . Afhankelijk van de sport , ESPN3 uitgezonden spellen worden gearchiveerd voor on - demand kijken ten minste tot 24 uur en , in sommige gevallen langer .
Programming

op de datum van publicatie , al ESPN uitgezonden games die deel uitmaken van het college football GamePlan en college basketbal FullCourt programmering abonnement pakketten kunnen worden bekeken op ESPN3 . College football en basketbal wedstrijden uitgezonden op ESPN3 zijn games die speciaal bedoeld zijn voor de website en simulcast games van ESPN het netwerk en ESPN2 kanalen . Zoals het geval is bij reguliere sportevenement uitzendingen op televisie , ESPN3 games zijn onderhevig aan black-out als mandataris van afspraken gemaakt tussen het netwerk en competities , conferenties en organisaties .
Windows computer Eisen < br >

ESPN3
is compatibel met Windows en Mac personal computer -systemen . Het wordt aanbevolen om Windows -computers worden uitgerust met een 2,4 MHz erts snellere single core processor of een dual core processor , minstens 256 MB RAM , 512 MB al wordt gesuggereerd , en 128 MB video-RAM . De website is compatibel met de Windows XP , Vista en 7 en Linux besturingssystemen en een verscheidenheid van web browsers, waaronder Internet Explorer 7 of hoger , Mozilla Firefox 3.5 of nieuwer en Safari 4 .
Mac en Common Requirements

Mac-computers
moet zijn uitgerust met een 1,5 GHz of snellere processor en de Mac OS X 10.4 of nieuwer besturingssysteem geïnstalleerd . Minimaal 512 MB RAM vereist voor de website optimaal presteren op een Mac computer . Mac-computers moeten hetzelfde webbrowsers gebruiken als Windows-computers om toegang te ESPN3 programmering . Mac-en Windows-computers moet schermresoluties van 1024 bij 768 pixels en verbindingssnelheden van minstens 450 megabit per seconde , dat wel 768 Kbps is ideaal . Adobe Flash Player 10 moet ook aanwezig zijn op beide soorten computers voor ESPN3 programmering te kunnen werken .
Xbox

Xbox video game console gebruikers
kunt ook toegang ESPN3 via de apparaat Xbox LIVE -functie . U moet een Xbox LIVE Gold -lidmaatschap te kunnen openen ESPN3 programmering en hebben service met een verbonden internetprovider schaffen .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·IP Traffic Monitoring tools 
·Wat is Cat5 ? 
·Hoe te File Protocol Identific…
·Hoe kan ik mijn e-mails te bea…
·Hoe te SSL inschakelen in de P…
·Hoe maak je een XP Dial Instal…
·Hoe Set Up een Internet -serve…
·Hoe het opzetten van een Proxy…
·Wat Is Wild Blue ? 
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·Beleidsmaatregelen op Facebook 
·Hoe maak je een Windows Media- bibliothe…
·Hoe je Macintosh OS X clients verbinding…
·Definieer Public Data Network 
·Heeft een Ping Slow Down een website? 
·Hoe te verbinden twee computers op het A…
·Definitie van Data Communications 
·Hoe maak je een Mac Mini's Internet dele…
·Woomera Protocol 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com