Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe om actie te ondernemen tegen cyberpesten
Er zijn verschillende manieren waarop kinderen kunnen worden blootgesteld aan gevaar of negatieve invloeden op het internet , van kwaadaardige volwassenen die zich voordoen als kinderen om ongezonde verslaving aan online -technologieën . Maar soms , kan het grootste gevaar komen van kinderen van hun eigen leeftijd . Cyberpesten kan overal en op elk moment in tegenstelling tot conventionele pesten , die beperkt is tot de klas of een plaats de pester en het slachtoffer fysieke interactie gebeuren . Identificatie

Cyber ​​
pesten , als conventionele pesten , is de handeling van het maken van negatieve opmerkingen over een individu , dreigen hen of hen lastig . Echter , cyberpesten vindt geheel online plaats . Cyberpesten kan gebeuren door middel van een online medium , waaronder e-mail , Facebook of zelfs sms-berichten . Iedereen kan een cyber pestkop te zijn , maar de term verwijst doorgaans naar een van de jongeren pesten elkaar met behulp van online tools . Dezelfde soort gedrag van de kant van een volwassene kan worden aangemerkt als een meer serieuze actie , zoals cyber stalking .
Identificatie

Het identificeren van de gevolgen van cyberpesten in uw kind of iemand die je kent is een effectieve eerste stap naar het nemen van maatregelen tegen het. Controleer om te zien of een kind is geworden sterk ingetrokken of niet geïnteresseerd in sociale actie onlangs. Als een kind vertoont uncharacteristic humeurigheid of verdriet , die gemeenschappelijk zijn cyberpesten slachtoffer gedrag , controleren om te zien of deze gevoelens optreden na het gebruik van internet . Kijk voor andere tekenen dat pesten of overbelasting kan worden voorkomen , waaronder slaapproblemen of verlies van eetlust .
Voordat het begint

Als uw kind niet is het slachtoffer van een cyber pesten of heeft geen cyber gepest iemand anders , kunt u stappen ondernemen om te voorkomen dat dit gedrag voordat het gebeurt . Weet uw kind online gewoonten en welke sites uw kind bezoekt . Online cirkels zijn net zo invloedrijk als de fysieke cirkels van vrienden met wie kinderen rondhangen. Inchecken in uw kinderen vrienden online en er zeker van zijn dat uw kind niet is ontvangen van de soort van negatieve aandacht die kunnen leiden tot cyberpesten , of aan het worden van een cyber pesten . U kunt Internet- browser ouderlijk toezicht te beperken welke sites een kind kan openen in dienst , of je kunt ouderlijk toezicht software te kopen om verder in de gaten houden internetgebruik van uw kind .
Bestrijding Cyberpesten
< br >

Als u vindt dat uw kind of een kind kunt begeleiden neemt actief deel aan cyberpesten een ander individu , zijn er een aantal strategieën die je kunt gebruiken om het probleem aan te pakken . In de klas kunnen docenten een dag besteden aan het bespreken cyberpesten om kinderen over het fenomeen en de schade die het kan doen onderwijzen . Toegang tot cyberpesten voertuigen een worden ingeperkt , zowel thuis als in de klas , en sommige software heeft knoppen die u kunt gebruiken om het pesten partij blokkeren. Als uw kind het slachtoffer is van cyberpesten , melden de pester naar school autoriteiten , de ouders van het kind of de rechtshandhaving , indien de zaak lijkt ernstig genoeg . De kans is groot dat , als het kind is pesten je kind , hij kan ook pesten anderen . Het uitblijven van een cyber- pesten te beteugelen machtigt haar en kan leiden tot verdere schade aan uw kind en anderen . Cyber ​​pestkoppen kunnen worden geholpen door woede beheer klassen en ontspanning sessies of activiteiten , zoals meditatie en yoga .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te gebruiken Dial - Up met…
·Hoe te Ongewenste webadressen …
·Hoe maak je een computernaam M…
·Wat is een SOAP- Node ? 
·Hoe maak je een Reverse DNS Lo…
·NetZero DSL Modem 2Wire Kan ni…
·Hoe maak ik een NAS gebruiken …
·Hoe Network Solutions te creë…
·Hoe te voorkomen Hotlinking Me…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Een fout Log -bestand is beschadigd 
·Kan ik gebruiken Vonage Met DSL Lite ? 
·Hoe te Dial - Up Snelheden Maximaliseren…
·Verbinding maken met het internet via ee…
·Hoe vindt mijn lokale IP-adres 
·Hoe maak je een DDRWT Client Bridge Zorg…
·Hoe te Tether een ASUS Eee om Windows Mo…
·Hoe je films online via uw TV 
·Hoe kan ik een IP- adres in Windows Fire…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com