Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe heeft Webbrowsers wijzigen of beïnvloeden het internet?
Webbrowsers geholpen populariseren en maak het World Wide Web toegankelijker in de jaren 1990 , die de consument een gemakkelijk te gebruiken , aantrekkelijker interface waarmee ze konden communiceren met webpagina's op een desktop computer . Vroege Web browsers zoals Mosaic , Netscape Navigator en Internet Explorer , aangeboden multimedia-mogelijkheden die het web meer dwingende en interessant voor de mainstream consument die , tot dan toe , was ofwel niet op de hoogte geweest van het internet of alleen gedacht als een instrument voor onderzoekers maakten . Achtergrond

In de vroege jaren 1990 , het openbare internet was nog steeds een zeer technisch netwerk voor het delen van informatie tussen universitaire onderzoekers , maar het algemeen belang is groeiende . Webpagina's kunnen alleen bekeken worden als eenvoudige tekst . Een vroege webbrowser ontwikkeld in 1992 , Lynx , werd ontwikkeld door een team van studenten van de Universiteit van Kansas . Lynx werkte met een command line , en konden geen beelden downloaden of ondersteuning voor enig graphics . Het wordt nog steeds gebruikt als van 2011 als een eenvoudige webbrowser voor toegang tot websites op computers met lage bandbreedte.
Mozaïek

In 1993 , studenten en medewerkers van de Nationale Center for Supercomputing Applications ( NCSA ) aan de Universiteit van Illinois ontwikkelde de eerste webbrowser die zowel afbeeldingen als tekst kunnen ondersteunen . Het heette Mozaïek . Met grafische interface Mosaic 's , konden programmeurs afbeeldingen , geluid , video en multi - lettertype tekst aan hypertext systeem dat wordt gebruikt bij het creëren van webpagina's toe te voegen , volgens de National Science Foundation website . Binnen 18 maanden van zijn ontwikkeling , Mozaïek was de browser van de keuze voor meer dan 1 miljoen internetgebruikers , en verder aangewakkerd een toename van het aantal webservers wereldwijd . Volgens het boek " Internet Technology voor scholen , " geschreven door Catherine Mambretti , een groot voordeel van de Mosaic browser is dat gebruikers niet te complexe Unix- commando's of computer taal te kennen .
< Br > andere browsers

zoals de jaren 1990 vorderde , andere concurrerende webbrowsers werden ontwikkeld als de commerciële mogelijkheden van het internet werd duidelijk . Mozaïek werd later veranderd in Netscape Navigator , en werd een van de meest populaire webbrowsers van de jaren 1990 . Microsoft Corp gelicentieerd het Mozaïek technologie en ontwikkelde een eigen browser , Internet Explorer . In 1996 , introduceerde Microsoft Internet Explorer 3.0 , ontworpen om te werken met een eigen besturingssysteem , Windows 95 . IE 3.0 nieuwe functionaliteit toegevoegd aan surfen op het web , zoals de mogelijkheid om te streamen audio -bestanden en weergeven JPG- afbeeldingsbestanden . Bovendien , America Online , een vroeg internetprovider en pionier , hielp verder populariseren het internet door het aanbieden van goedkope toegang Internet , met zijn eigen web browser , voor woningen, bedrijven en scholen . Een andere populaire vroege webbrowser Opera was , geïntroduceerd in 1996 , in eerste instantie voor desktop computers en later voor internet-enabled mobiele apparaten .
Voordelen

Web browsers hebben zich in de loop de komende jaren steeds krachtiger . In plaats van het weergeven van statische webpagina's , ontwikkelaars in staat zijn om te profiteren van de beschikbare met webbrowsers , zoals Java , Flash en Dynamic HTML ( DHTML ) -technologie , samen met specifieke software- applicaties die werken met webbrowsers , om meer meeslepende en interactieve creëren ervaringen met animatie .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe krijg ik onbeperkt draadlo…
·Hoe maak je Voeg een Google zo…
·Hoe te verbinden de Linksys WA…
·Informatie over Web Portals 
·Embarq 2 Wire Installatie 
·Hoe je Track Online Activiteit…
·How to Get Verizon 3G op een N…
·Hoe maak je een Processor ID v…
·Hoe maak je een Pixel website …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te installeren Wyse Firmware 
·Hoe te Subnetting Grafieken gebruiken 
·Hoe je VNC gebruiken dan HughesNet 
·Waarom wordt niet het Internet Light op …
·Hoe te Cache over meerdere servers 
·Hoe maak je verbinding een Linksys Wirel…
·Verbinding maken met Wi - Fi ( draadloos…
·Verbinding maken met Cisco PIX Met de Op…
·Hoe maak ik een VLAN Kaart op een Cisco …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com