Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Webcam Recording
De webcam ingebouwd in of aangesloten op de computer is een veelzijdig hulpmiddel voor de communicatie met anderen en het produceren van video . Door het gebruik van de webcam om beelden op te nemen , kunt u uw eigen video- dagboeken , opnemen toespraken en meer te maken . U kunt webcam video opnemen , ongeacht of je een Mac , een Windows- computer of wilt u gewoon direct op het internet op te nemen . Identificatie

Een webcam is een randapparaat voor uw computer die foto's neemt , neemt video en streams live video vanaf uw computer . Dit gebeurt met behulp van een digitale camera lens die draait in beelden en stuurt deze door naar een ladingsgekoppelde inrichting , een kleine chip in de webcam de beeldgegevens naar numerieke code omzet . Eenmaal vertaald in computercode , wordt het beeld dat wordt vastgelegd door de webcam gelezen door de computer en een verscheidenheid aan software programma's .
Webcam Opnemen op een Mac

Als u eigenaar een Mac met een webcam of een Mac met een webcam die eraan verbonden zijn , kunt u webcam video met behulp van de iMovie applicatie op te nemen . Zodra iMovie is geopend , klikt u op de "Open Camera Import " knop . iMovie zal je webcam detecteert . Klik op de ' Capture ' om de opname te starten . Noteer uw webcam filmpje , klik vervolgens op ' Gereed ' als u klaar bent .
Webcam Opnemen op een Windows -computer

U kunt ook webcam video opnemen op een Windows -computer met behulp van de Windows Movie Maker -programma . Klik op de knop van uw Windows-besturingssysteem " Start" of Windows Orb in de linker bovenhoek van het scherm . Klik op " Windows Movie Maker " in het menu dat verschijnt . Zodra het programma geopend is , klikt u op " Vastleggen vanaf videoapparaat , " en klik op ' Next '. Typ een titel voor uw webcam filmpje en klik op ' Next '. Klik op "Start Capture " om de opname te starten uw video . Klik op "Stop Capture 'en vervolgens op ' Voltooien ' als je klaar bent .
Webcam Recording Online

Als u wilt rechtstreeks op het internet op te nemen , kunt u dit doen door middel van de meest populaire video-sharing websites . De premier video sharing website YouTube kunt u dit doen in een paar eenvoudige stappen . Open uw webbrowser en typ " www.youtube.com /my_webcam " in de adresbalk van uw browser . U zal naar de YouTube webcam opname pagina worden gebracht . YouTube zal je webcam detecteert . Klik op "Record " om te beginnen met het opnemen van een webcam video . Klik op ' Gereed ' als u klaar bent .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Computer Networking Secrets 
·Soorten VNC Servers 
·Hoe maak je verbinding met een…
·Hoe de standaard homepage voor…
·Hoe maak je een D - Link Wirel…
·Hoe te controleren of je achte…
·Er zijn tracking devices in co…
·Hoe controleert de cache Datum…
·Wat is de gouden regel van Net…
  Related Articles
Hoe maak & Stuur een Digital Voice Recor…
Hoe link Up Via Webcam 
Hoe het opzetten van een momentopname we…
Hoe het opzetten van een webcam ( gehost…
Waarom loopt een USB- webcam via een net…
Hoe u uw webcam te voorkomen dat Hacked 
Hoe te openen een Home Computer Webcam V…
Hoe controleer ik een huis met een Live …
Hoe maak je een webcam Online streamen 
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Avaya 2402D Problemen 
·Public Key Authenticatie Tutorial 
·Hoe te K9 Web Block Delete 
·Hoe verander ik het wachtwoord op een Wi…
·Hoe maak je een beheerderswachtwoord voo…
·Sharepoint Workflow Training 
·Wat is het verschil tussen 56K modem en …
·Hoe te converteren naar USB Ethernet 
·Wat heb ik nodig om een server te maken?…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com