Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> FTP en Telnet >> Content
Hoe uw eigen FTP server creëren
Het creëren van uw eigen persoonlijke FTP -server kunt u bestanden uploaden en downloaden op uw computer thuis terwijl u weg bent van huis . Een persoonlijke FTP -server kan ook worden ingesteld dat vrienden en familie toegang tot informatie over uw computer thuis door in te loggen op uw FTP-server met een standaard FTP client software . Dit is een goede manier om grote bestanden met vrienden en familie te delen zonder dure web hosting ruimte te schaffen . Instructies
FileZilla

Download 1 en installeer de FileZilla FTP- server applicatie . Voer de toepassing en de keuze of om het programma te starten wanneer Windows wordt gestart . Kopen van 2

Start de server administratie-interface . Gebruik " localhost " of " 127.0.0.1 " voor de server -adres en gebruik " 14147 " als de haven .
3

Klik op "Edit " in het hoofdmenu van het programma en klik vervolgens op " Gebruikers . " Klik op de " Add " knop aan de rechterzijde van het scherm om een nieuwe gebruiker toe te voegen . Gebruik de sectie " Gedeelde mappen " te kiezen welke mappen elke gebruiker toegang heeft .
CrossFTP Server

Download 4 , installeren en uitvoeren van de CrossFTP Server . Klik op de knop "Configureren" uit de belangrijkste server paneel om een poort te selecteren , klik vervolgens op " OK " en vervolgens "Start Server " om de server te starten .

Klik 5 op " Gebruikers " van de linkerpaneel en klik vervolgens op de knop 'Toevoegen' om een ​​nieuwe gebruiker toe te voegen . Voer een gebruikersnaam en klik op "OK " om een nieuwe gebruiker te slaan .
6

Typ een wachtwoord in het vak "Wachtwoord" , of laat het leeg om het wachtwoord niet hetzelfde zijn als de gebruikersnaam . Kies een Root Directory van de gebruiker en vink het vakje " Write Toestemming " om de gebruiker om bestanden te uploaden , of laat het leeg om alleen de gebruiker om bestanden te downloaden . Klik op de knop "Opslaan" om de wijzigingen op te slaan .
BulletProof FTP Server

downloaden 7 , installeren en uitvoeren van de BulletProof FTP-server . Klik op " Setup" en in het hoofdstuk " Main " kies " Algemeen . "
8

Voer een servernaam , houdt het poortnummer ingesteld op 21 , voert u een maximum aantal gebruikers en de keuze of naar de server worden uitgevoerd wanneer Windows wordt gestart . Ga naar de "User Accounts "-gebied en klik rechts op de gebruikersaccounts raamoppervlak , klik op "Add" om te beginnen met het toevoegen van een nieuwe gebruiker .
9

Geef een naam en wachtwoord voor elke gebruiker . Selecteer een map die de gebruiker ziet wanneer ze voor het eerst te loggen Om de gebruiker om bestanden te uploaden naar de FTP -server , en zet dan een vinkje in het vakje "Write" .
< Br >

Previous: Next:
  FTP en Telnet
·Hoe om te controleren POP3 SMT…
·Hoe te loggen met Telnet 
·Wat is een FTP Publishing Serv…
·Hoe de Fragment Offset Meet 
·Hoe kan ik de tekst Wijzig in …
·Hoe stel ik een Telnet-client …
·Hoe te Beperk het aantal ontva…
·Hoe maak je een wachtwoord in …
·Hoe het opzetten van een DNS -…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Small Mainframe verdiene…
·Hoe worden beschermd tegen Internet Intr…
·TLS en SSL Tutorial 
·Hoe te bekijken Uw Proxy Server 
·Hoe een Computer Network Hub Kies 
·Hoe kan ik mijn draadloos internet signa…
·Hoe een Tin Build Kan Wi - Fi -antenne 
·Hoe bandbreedte Monitor op andere comput…
·Hoe te verwijderen GPO Ingezet Software 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com