Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> FTP en Telnet >> Content
Disconnected Van Server in FileZilla
FileZilla is een gratis file transfer protocol ( FTP ) programma, dat is de traditionele methode van het overbrengen van bestanden van en naar een server via een netwerk of via het internet . FileZilla is een van vele FTP programma's beschikbaar . Een aantal gebruikers hebben ervaren problemen met deze software en ontving het bericht " Fout : Verbinding verbroken met server : . ECONNABORTED - Aansluiting afgebroken " FileZilla Details

FileZilla
kan uitvoering van de meeste varianten van FTP , dat is een van de oudste toepassingen op het internet . Originele versie FTP 's had weinig beveiligingsfuncties . Om dit te compenseren , FTP over SSL /TLS , genaamd FTPS en SSH FTP , SFTP genoemd werden ontwikkeld . SSL is de Secure Socket Layer , die later werd vervangen door Transport Layer Security . Dit zijn de beveiligingsfuncties achter het HTTP Secure protocol dat wordt gebruikt door e-commerce websites , zodat winkelend publiek om hun creditcardgegevens veilig invoeren . Hetzelfde beveiligingssysteem werd toegevoegd naar FTP naar FTP Secure creëren . SSH is de Secure Shell , dat is een veilige terminal emulator . SSH heeft zijn eigen file transfer protocol , bekend als Secure FTP . FileZilla is ook in staat om bestanden volgens deze protocollen .
Fout Kenmerken

De fout treedt op wanneer het uploaden van bestanden van een pc naar een server . De toepassing voltooit 85 tot 90 procent van het bestand levering , geeft vervolgens de melding : " Fout : Verbinding verbroken met server : . ECONNABORTED - Aansluiting afgebroken " Daarna de overdracht hervat , te beginnen bij 40 procent . Het kan weer afbreken bij de 85 tot 90 procent merk en terug te glijden naar 40 procent overgedragen , of kan de tweede keer te voltooien . Bij andere gelegenheden , verschijnt het losgekoppeld bericht in het logbestand , ook al is de bestandsoverdracht blijft en voltooit .
Cause

FTP
gebruikt twee aansluitingen , een om opdrachten en weer en de andere sturen voor de overdracht van gegevens . FileZilla onderhoudt ook een afzonderlijke verbinding met de externe bestandsmap te geven in zijn eigen browser -venster . Wanneer een bestand wordt overgebracht , stopt de gebruiker vaak met behulp van de browser verbinding en het tijden . De gerapporteerde disconnect is voor de browser verbinding , maar de bestandsoverdracht verbindingen open blijven omdat de reguliere "keep alive" -berichten doorgeven heen en weer , waardoor de server uit te sluiten . De recurrente overdracht pauze bij 85 procent wordt veroorzaakt door een tussenliggende firewall of router laten vallen van de controle -aansluiting , die FileZilla vervolgens opnieuw vestigt .
Oplossing

FileZilla
meldt uitschakeling in het logbestand , maar niet identificeren welke verbinding was gevallen of waarom . Indien de overdracht verloopt en voltooit , is er weinig aan de hand , dit is een onjuist of onnauwkeurig waarschuwing . Echte verbroken verbindingen worden meestal veroorzaakt door firewalls . Je moet FileZilla opgeven als een uitzondering te dwingen uw firewall om verkeer van de toepassing te accepteren . Waar fouten worden veroorzaakt door tussenliggende routers , is er weinig wat je kunt doen om het probleem te voorkomen , want de router is niet binnen uw controle . FileZilla is echter wel werken met proxy servers , zodat u kunt verbindingen kanaliseren via een proxy om te helpen de netwerkserver te voorkomen een constant lastig router .

Previous: Next:
  FTP en Telnet
·Hoe maak je een bestand naar m…
·Hoe te Include gebruikersnaam …
·Problemen met FileZilla 
·Karmic Pure - FTPd Configurati…
·Hoe Sites Overdracht van FileZ…
·Definitie van Secure FTP 
·Hoe kan ik PHP -bestanden uplo…
·Oorzaken van de RSH protocol F…
·Hoe je foto's 
  Related Articles
Hoe je WEP verwijderen van een Westell D…
Hoe houd ik mijn draadloos Internet Brow…
Hoe Get Free Hi-Speed ​​Internet uit met…
Hoe om gegevens van de ene computer naar…
Hoe krijg ik toegang tot een Actiontec M…
Kan ik upgraden mijn draadloze routers f…
Hoe kan ik een Internet signaal van een …
Hoe maak je een gecodeerd wachtwoord kri…
Hoe uw draadloze Verander Van WEP naar W…
  Netwerken Articles
·Hoe om gegevens van een pc overbrengen n…
·Hoe te Schakel draadloze mogelijkheden o…
·Hoe maak je verbinding een NextG PCMCIA …
·Hoe maak je een Reverse Proxy configurer…
·Hoe je gedeelde mappen creëren Open voo…
·Hoe kan ik een Linksys Phone Adapter ont…
·Wat zijn de waarden van de IP-adressen ?…
·Hoe maak je een draadloos netwerk thuis 
·Hoe te houden een kanaal Verborgen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com