Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Hoe maak je een Ethernet PC Card installeren
een Ethernet PC -kaart installeren is niet zo moeilijk , en is een geweldige manier om bestanden en printers te delen via een bestaand bekabeld netwerk , of verbinding maken met het internet via een modem . Vooruitgang in de technologie kunnen netwerkgebruikers te communiceren en over te dragen bestanden bij hogere snelheden dan ooit tevoren . Ethernet-kaarten maken gebruik van standaard netwerkkabels aan te sluiten op routers en modems . Een Ethernet-kaart kan worden geïnstalleerd door iemand die niet bang is om binnen hun computer . Hier zijn een paar stappen om u te helpen veilig een Ethernet -kaart in uw pc installeert . Wat je nodig hebt
Computer
PC handleiding
Anti - statische polsband
ethernetkaart
Driver CD
Netwerk kabel
router of modem
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open de behuizing . Verwijder eventuele metalen ringen , horloges of armbanden je kan dragen . Zet de computer uit , haal de stekker uit het stopcontact en raak de metalen behuizing om eventuele statische elektriciteit te elimineren . U kunt ook gebruik maken van een anti - statische polsband als je dat liever . Controleer uw handleiding indien nodig om te bepalen hoe u uw specifieke pc-behuizing openen. Kopen van 2

Installeer de Ethernet PC -kaart . Zoek een beschikbaar slot , line-up van de inkepingen van de nieuwe Ethernet-kaart , en druk naar beneden tot u deze hoort vastklikken . Zorg dat de uitsparingen correct opgesteld of je zal de kaart beschadigen . Raadpleeg de handleiding indien nodig. Draai de schroef die de kaart hecht aan de zaak , plaatst u de kap sluit vervolgens de computer weer in het stopcontact .
3

Installeer de drivers . Herstart de computer en Windows zal u vragen voor bestuurders indien nodig. Vaak Windows zal al over de benodigde stuurprogramma's in zijn database . Indien hierom wordt gevraagd , plaatst u de driver cd die bij de Ethernet-kaart kwam en laat Windows te installeren . Als je een ander besturingssysteem, zoals Linux , volg de instructies van de fabrikant van de kaart. Nadat de stuurprogramma's zijn geïnstalleerd , start u de computer .
4

Sluit de Ethernet PC-kaart aan uw netwerk of rechtstreeks op het internet . Steek een uiteinde van de netwerkkabel die bij de kaart kwam in de poort aan de achterkant van de kaart . Steek het andere uiteinde in een van de open poorten op uw netwerk router of kabel /DSL-modem . Afhankelijk van het netwerk apparatuur je hebt , herstart je modem , dan is uw router , en start de computer .
5

Configureer de netwerkverbinding . Volg de instructies die bij de installatie kit uw internetprovider om rechtstreeks verbinding met het Internet via een kabel- of DSL-modem . Als u verbinding met een thuisnetwerk , het configureren van de verbinding volgens de aanwijzingen van de fabrikant van uw router .

Previous: Next:
  Ethernet
·Wat is Ethernet-adres ? 
·Ethernet Phone Bedrading 
·Alternatieven voor Ethernet be…
·Definieer Ethernet Hub 
·Een klein Typisch huis Etherne…
·Hoe maak je een seriële signa…
·Is er een verschil in Ethernet…
·Hoe maak je een telefoon van h…
·Hoe het opzetten van een Ether…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Network Interface Index …
·Hoe te verbinden D - Link naar 2Wire 
·Hoe het opzetten van NTP in Windows 
·Netwerk Baselining Goals 
·Hoe maak je een Facebook- IP Trace 
·Hoe maak je een 2Wire HG - D Modem en hu…
·Hoe te 802.1x poort - gebaseerde authent…
·Definitie van Transmission Control Proto…
·Hoe maak ik een IP- adres te vinden is v…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com