Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Wat is een Ethernet Pijp ?
De eerste protocollen voor Local Area Networks werden uitgebracht in de jaren 1970 , toen Xerox uitvinder van de 10 megabit per seconde Ethernet-standaard . Sindsdien zijn de normen zijn herzien om verschillende technologie-upgrades , en de leidingen die doorgeven Ethernet data zijn gegroeid in capaciteit om meer dan een gigabit aan gegevens per seconde op te nemen. Definitie

De term " Ethernet- pipe " verwijst naar de netwerkinfrastructuur waarover een Local Area Network zendt informatie . De grootte van een Ethernet- pijp verwijst naar de capaciteit en snelheid van informatie-overdracht die een Ethernet-verbinding mogelijk maakt . De capaciteit van een Ethernet pijp is belangrijk voor de werking van het netwerk, omdat grotere Ethernet leidingen data op hogere prijs kan verzenden en ontvangen . Ethernet buizen van elk formaat zijn nog steeds beperkt door de netwerken snelheid en capaciteit van de hubs , routers en apparaten die het netwerk om informatie te verzenden openen .
Actueel Standards

Drie belangrijkste maten van Ethernet buizen zijn in populair gebruik . Standaard Ethernet- netwerken die de oorspronkelijke IEEE 802.3 -specificatie gebruiken maken gebruik van een 10 megabyte per seconde Ethernet pijp , die werkt over een coaxiale kabel . Fast Ethernet maakt gebruik van een " vetter " 100 megabyte per seconde pijp die over een twisted pair coaxiale kabel wordt doorgegeven . De dikste momenteel in populair gebruik pijp is een 1.000 megabytes per seconde pijp die bekend staat als Gigabit Ethernet . Dit type buis gebruikt een combinatie van twisted pair en glasvezel verbindingen om gegevens te verzenden .
Nieuwe normen

netwerk maten verhoging en data complexiteit verhoogt er is een zich ontwikkelende behoefte aan grotere Ethernet leidingen te houden van de verkeersstroom . Nieuwe maten Ethernet leidingen worden ontwikkeld en geïmplementeerd om bij te blijven met de toenemende vraag . Nieuwe Ethernet- buizen die zijn 10 of 100 gigabit in resultaat capaciteit in grotere bandbreedte en laat netwerkbeheerders om het aantal leidingen die nodig zijn voor een heel netwerk te beheren consolideren .
Virtuele Pipes

In sommige infrastructuur situaties kunt u virtualisatie-software gebruiken om de snelheid waarmee netwerkcomponenten behandelen inkomende en uitgaande gegevens te verbeteren . Snel EtherChannel is een populaire toepassing die het mogelijk maakt een netwerkapparaat om meerdere kleinere buizen te zien als een enkele stroom uit een groter Ethernet pijp . Snel EtherChannel zorgt voor synchronisatie van uitzendingen over de kleinere buizen , functioneel resulteert in een snellere Ethernet- pipe .

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe maak je een Desktop & Lapt…
·Hoe te delen op het internet v…
·Hoe kan ik Change My Ethernet …
·Wat zou Oorzaak Ethernet Overs…
·Hoe te Ethernet gebruiken Over…
·Hoe u uw computer Local LAN Et…
·Hoe maak je een Ethernet -kaar…
·Hoe maak je een 10G Ethernet O…
·Hoe het opzetten van een Ether…
  Related Articles
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe Hook Up een Ativa Computer Router 
Hoe maak je een encryptie op een draadlo…
Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Hoe kan ik een upgrade antenne installer…
Hoe maak je een AirPort wachtwoord wijzi…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
  Netwerken Articles
·Hoe de prestaties op een Linksys WRT54GS…
·Hoe Hook Up Netgear op het internet 
·Hoe maak je een Cisco Wireless -kaart in…
·Hoe je Cat figuur 5 Kabels 
·Lijst van Keyword Criteria voor Spamfilt…
·Hoe kan ik een Linksys Router gebruiken …
·Hoe het opzetten van een DLNA -server 
·Hoe maak je een Panasonic Toughbook mode…
·Hoe maak je een school Account Toegang v…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com