Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Problemen met een 2Wire Router
Zoals bij elke router , hebben de 2Wire routers zijn bekend om verschillende soorten problemen hebben . Sommige vereisen een vervanging , terwijl andere actie van de kant van uw internetprovider nodig . Het licht status op de router is de beste indicator van de bron van het probleem . Macht Fietsen

Wanneer een 2Wire router is macht fietsen , zult u merken het lampje knippert . Dit duurt meestal slechts voor een minuut dan ononderbroken groen brandt . U kunt proberen de fabriek te resetten of de stekker in een ander stopcontact , maar het betekent meestal dat het moet worden vervangen .
Hardware Failure

Als u krijgt een rode lampje of geen lampje wanneer u de stekker in , het heeft de meeste kans had een hardwarestoring . Het is ook mogelijk dat de adapter niet meer werkt . In beide gevallen zal de modem moeten worden vervangen , omdat de stroom adapters zijn niet los verkrijgbaar .
DSL Failure

Als er een probleem met het DSL-signaal , zal het DSL lampje knippert groen of rood . U moet controleren om te controleren of alles aangesloten te maken in een telefoonaansluiting wordt gefilterd . Zorg ervoor dat u een kiestoon op de telefoonlijnen . Je moet ook proberen de stekker van de modem in een andere telefoonaansluiting . Als geen van deze stappen helpen , moet u contact opnemen met uw internetprovider om ze het DSL-signaal op te lossen.
Verificatiefout

Als het Internet lampje op de 2Wire router is uitgeschakeld of rood , dat betekent dat het niet in staat om verbinding te maken met servers van uw Internet service provider was . Moet u het type verbinding dat u gebruikt kennen . Dit zal meestal DHCP of PPPoE . Als u PPPoE gebruikt , zult u ook nodig hebt om uw gebruikersnaam en wachtwoord die u toegekend aan uw account weten . Deze instellingen moeten in de 2Wire router worden opgeslagen voor het om verbonden te blijven . Als uw gegevens niet werkt , moet u contact opnemen met uw internetprovider om het te controleren en zorg ervoor dat de verbinding werkt .
Garantie

Meest 2Wire routers
zijn inclusief een - jaar garantie . U moet contact opnemen met de internet service provider je het gekocht van oorspronkelijk om de status van de garantie te controleren . Als u het kreeg via BestBuy , moet u direct contact opnemen 2Wire en uw aankoopbewijs .

Previous: Next:
  routers
·Setup Hulp voor de Linksys WRT…
·Netgear Inloggen mislukt 
·Link Aggregation Communication…
·Hoe de draadloze instellingen …
·Hoe te verwijderen DD - WRT 
·Hoe maak je een WAP54G Configu…
·Hoe je DD - WRT gebruiken als …
·Verizon FiOS Router en MAC-fil…
·Hoe te verbinden van een lapto…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een printer voor meerdere geb…
·Hoe vindt u draadloze hotspots op een la…
·Is draadloos internet veilig? 
·Hoe maak je een Belkin MIMO Reset 
·Over Netwerken Cursussen 
·Voordelen van het hebben van een interne…
·Hoe je Virtual Connections Maak in een I…
·Hoe maak je een Ethernet -kabel Split 
·Hoe kan ik een wachtwoord op een Linksys…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com