Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Hoe Hook Up 2 Routers
Als een netwerk heeft te veel computers en niet genoeg geopend LAN- poorten, een oplossing is om een andere router toe te voegen . Het probleem met het hebben van twee bedrade routers , echter , is dat het IP -adres conflict kan veroorzaken . Dit zou te vergelijken met twee huizen in dezelfde straat met hetzelfde adres zijn. Als een brief gestuurd naar dat adres , zou de brief vervoerder niet weten welk huis de brief wordt verondersteld om te gaan . Op dezelfde manier kunnen twee routers met een IP adresconflict verwart het netwerk waar informatie moet worden verzonden . De oplossing voor deze situatie is het IP-adres op een van de routers . Wat je nodig hebt Pagina 2 Ethernet-kabels
DSL /kabel /glasvezel modem
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit een ethernetkabel aan tussen de Internet /WAN-poort op de achterkant van de router en de achterkant van de DSL /kabel /glasvezel modem . Dit is de veronderstelling dat je alleen een modem van de internet service provider , niet een modem en router gecombineerd in een apparaat . Als u gebruik maakt van een modem /router combinatie -apparaat , deze stap overslaan. Kopen van 2

Sluit een Ethernet -kabel aan op een van de vier LAN- poorten op de achterkant van de router ( of modem /router combo apparaat ) , zet dan de modem , router en computer .

Klik 3 op "Start" , vervolgens " Uitvoeren " en typ " cmd " voor toegang tot de opdrachtprompt .
< br >

Typ " ipconfig " en druk op 4 " Enter ". Noteer het IP-adres , subnet mask en standaard gateway .
5

Koppel de computer vanaf de eerste router en sluit deze aan een van de vier LAN- poorten op de tweede router . Draai de tweede router op .
6

Open een webbrowser en typ in de router hulpprogramma adres . De router hulpprogramma adres is in het formaat " 192.168.XX " Het kan worden gevonden in de handleiding van de router , of is het soms op de router zelf afgedrukt . Als u wordt gevraagd om een ​​login en wachtwoord , de meeste routers hebben een standaard login "admin " en het standaardwachtwoord " password . " Controleer de router handleiding voor specifieke aanmeldingsgegevens.
7

Klik om het gedeelte van de router nut omgaan met IP-adressen . Er moet een optie om DHCP gebruiken om het IP-adres automatisch te verkrijgen of om een statisch IP -adres gebruiken . Selecteer de optie voor het statisch IP-adres .
8

Voer een IP- adres in het statische IP- adresruimte . De eerste drie aantal gedeelten van het IP adres moet hetzelfde zijn als de eerste router , terwijl het laatste nummer kan alles onder 254 behalve het nummer dat door de eerste router . Bijvoorbeeld , als het IP -adres van de eerste router was 192.168.1.1 , de tweede router kan een IP-adres van 192.168.1.2 tot 192.168.1.254 hebben .
9

Voer het subnet mask en standaard gateway-informatie in de ruimten onder de statische sectie IP-adres . Deze informatie moet hetzelfde zijn als de eerste router . Sla de configuratie op en sluit het hulpprogramma router .
10

Koppel de computer van de tweede router . De Ethernet- kabel moet nog worden aangesloten op een van de LAN- poorten op de tweede router .
11

Sluit het andere uiteinde van de Ethernet- kabel aan op een van de LAN-poorten op de eerste router .

Previous: Next:
  routers
·Hoe krijg ik toegang tot mijn …
·How Do You Corrigeer de tijd o…
·How to Set Up een Netgear 834B…
·Hoe in te loggen op een router…
·Hoe kan ik mijn Network Broadb…
·Hoe maak je een BNC connector …
·Hoe maak je een Cisco 1841 rou…
·Hoe te WRT54GC Install 
·Hoe kan ik een Sonicwall TZ180…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe het opzetten van een D - Link NAS Bo…
·Verschillende soorten van Network Hardwa…
·Hoe Web Browser Cookies Lees 
·Hoe vindt u IP-adres mijn computer toest…
·Hoe maak je een IP -adres te verbergen v…
·Hoe te Signaal verhogen met een Wi - Fi …
·Hoe maak je een Vast converteren naar Vo…
·Hoe je Terminal Server te voorkomen dat …
·Hoe online met slechts plaatselijke tele…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com