Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
U kunt uitschakelen van de draadloze functie op de Belkin N1 ?
Je netwerk kan bedraad en draadloze verbindingen met de Belkin N1 . Verbind uw desktop computers op de router met een netwerkkabel als ze niet draadloos gebruikt kan worden . Bevestig uw draadloze computers op het netwerk met de draadloze mogelijkheden . Als u wilt dat de draadloze functie uit te schakelen , kiest u de optie die het beste past bij uw behoeften . U kunt de draadloze service volledig te elimineren of eenvoudigweg het netwerk broadcast uitschakelen . Toegankelijkheid

Controle Voeg uw Belkin N1 van het online beheer paneel . Het administratief beheer schermen bieden mogelijkheden om het gedrag en de reacties van de N1 te passen . Toegang tot het beheer scherm administratieve door het invoeren van " 192.168.2.1 " in uw webbrowser . Laat het veld wachtwoord leeg wanneer u wordt gevraagd om in te loggen
configuratieopties

Pas uw draadloze instellingen in het beheer scherm administratieve vanuit het menu sectie Wireless . Klik op " Kanaal en SSID " in het menu onder " Wireless " in de linker - zijkant menubalk . Selecteer "Uit " in het drop - down menu naast de optie Wireless Mode in het Kanaal en SSID scherm . Klik op " Apply Changes " voordat u het menuscherm te sluiten .
Alternatieven

Schakel de draadloze uitzending zonder het afsluiten van de draadloze service , als u toegang wilt om uw draadloze netwerk zonder dat iemand anders het identificeren van het netwerk . Navigeer naar het Kanaal en SSID scherm van het beheer paneel administratieve ga naar de uitzending SSID in. Schakel het selectievakje uit om de router te stoppen van het uitzenden van de beschikbare verbinding . Toegang tot de opties aansluiting netwerk op uw computer en configureren om verbinding met de router , zelfs wanneer het niet uitzenden . Om dit in te stellen , gaat u naar de sectie Netwerk en Internet van het Configuratiescherm . Kies de optie om de draadloze netwerken te beheren dubbelklik dan op de naam van het netwerk voor uw N1 . Klik op het selectievakje naast de optie om ook verbinding maken als het netwerk niet uitzendt , en klik op ' OK '.
Overwegingen

Of u uw SSID uit te zenden of maskeren de verbinding , beveilig uw draadloze netwerk om uw computer en uw thuisnetwerk uit problematische gebruikers te beschermen . Een open netwerk kan iedereen aan te sluiten op uw netwerk uit te nodigen , waaronder die met kwaadaardige bedoelingen . Virussen en malware kunnen worden verspreid over het netwerk zodra iemand toegang krijgt . Kies de optie "WiFi Protected Setup " in het menu links op een security optie te selecteren .

Previous: Next:
  routers
·De Standaard Inloggen voor D -…
·Hoe te DCHP uitschakelen op ee…
·Hoe Hook Up een router aan mij…
·Hoe maak je een T1 -kaart inst…
·Hoe maak je een internet bandb…
·Gerouteerd Netwerken Voordelen…
·Toegang tot een router creëre…
·Hoe de WEP Passkey zoeken op e…
·Hoe maak je een D - Link Bevei…
  Related Articles
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Heeft u behoefte aan een router met een …
Zelfgemaakte Pringle Kan WiFi Booster 
Hoe vind je je WEP-sleutel Zonder een ro…
Kunt u gebruik maken van een Air Card & …
Hoe je uitschakelen WPA beveiliging in L…
Hoe kunt u uw Swamp Cooler Smell Good ? 
  Netwerken Articles
·Wat is een E - Business Suite ? 
·Hoe om te zien of een poort open is op e…
·Hoe maak je een VirtualBox gebruiken Met…
·Hoe de Ethernet -kaart op een Mac Contro…
·Hoe maak je een desktop computer upgrade…
·Hoe je je MTU Instellingen Zoek 
·Hoe de Belkin 5 Port Network Switch Gebr…
·Hoe een DataShark RJ45 Network Tester Ki…
·Inschakelen van WPA op routers 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com