Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> werkstations >> Content
Hoe het opzetten van een School Computer Lab
School computerlokalen studenten in staat om te werken aan onderzoeksprojecten en leren omgaan met computers . U hebt waarschijnlijk een idee van hoe ze werken als je eerder hebt gebruikt een computerlokaal. Wezen , een computerlokaal bestaat uit desktop computers , printers , servers en netwerkapparatuur . Je moet wat achtergrond werken met computers om deze taak naar behoren te voltooien vanwege de diepgaande werk betrokken zijn . U moet ook een budget van de school op voorhand beschikbaar te hebben . Wat je nodig hebt
Computerwerkplekken
Server
Netwerk patchpaneel
ethernetkabel
Macht strips
Printer
Server rack
Bureaus
High - speed Internet aansluiting
Toon Meer Aanwijzingen
1

Installeer het netwerk patchpaneel in de server rack . Bevestig de internetverbinding naar het patchpaneel volgens het schema op de achterkant van het paneel . Kopen van 2

Bevestig een netwerkkabel van het patchpaneel op de server . Monteer de server in de server rack . U kunt het opzetten van tower servers dichtbij het ​​rek .
3

Voer de initiële setup op de de server . Installeer de " Domain Controller ( Active Directory ) " rol door te klikken op " Toevoegen of verwijderen van een rol " van de Server Manager . Kies een naam voor het domein wanneer hierom wordt gevraagd tijdens de wizard .
4

Stel de computer workstation op bureaus . Sluit de netsnoeren aan stekkerdozen . Label elke computer met een aantal bij te houden .

Maatregel 5 houd van ze en snijd Ethernet kabellengtes te lopen vanaf het patchpaneel op elk werkstation . Bevestig connectoren aan de uiteinden die zal aansluiten op de computers .

Splice 6 de andere uiteinden van de Ethernet-kabels aangesloten op de werkstations in het patchpaneel . Het etiket van de aansluiting op het patchpaneel volgens de aantallen werkstation dat je eerder toegewezen .
7

Voeg een object voor elke computer op de server in de " Active Directory , " evenals de gebruiker die verbinding de server . Gebruik een standaard gebruikersnaam schema , zoals de achternaam gevolgd door de voornaam . Gebruik een gestandaardiseerde wachtwoord patroon ook.

Power 8 op de computers werkstation . Voeg ze toe aan het domein onder " computer eigenschappen . " Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord voor het domein als daarom wordt gevraagd .
9

Sluit de printer aan op de server . Installeer de " Print server rol " in het " Server Manager , " en de printer op het domein te delen .
10

Installeer een antivirusprogramma op elk werkstation . Dit is belangrijk , omdat je elke website die gebruikers toegang .
11

Installeer Windows SteadyState op de computer werkplekken niet kunnen controleren. Dit is een programma dat wijzigingen die door gebruikers en sluizen langs de computers beperkingen die u in de configuratie in te stellen verwijdert . Lock -gebruikers die van de mogelijkheid om wijzigingen in het antivirusprogramma en updates .
12

Maak een back-up beeld van een van de werkstations met behulp van een programma zoals Acronis True Image te maken . Het hebben van een back-up van de configuratie van het werkstation zal sterk verminderen van de tijd die het kost om te repareren of vervangen van een computer en krijg het weer klaar voor gebruik .
13

Maak een beeld van de server op dezelfde manier als de werkstation . Houd deze back-ups op een veilige plaats .

Previous: Next:
  werkstations
·Hoe kan ik een anti - statisch…
·Hoe te Zet een webcam op een H…
·Voordelen van een ergonomische…
·Hoe maak je een Video Editing …
·HP Workstation Heatsink Kenmer…
·Hoe maak ik verbinding met een…
·Makkelijk te Computer Bureaus …
·Computer Gebruikt in Governmen…
·Hoe te installeren Windows XP …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·De specificaties van een VBI S96J Notebo…
·Hoe de luidspreker wijzigen op een iPhon…
·Hoe worden computers gebruikt in de indu…
·Hoe kan ik een laptop opladen met je aut…
·Hoe je RAM toe aan een Dell Inspiron 600…
·Tabletten vs Laptops 
·Hoe te herstelschijven maken voor een Ga…
·Asus G1S - X1 Vs . X2 
·Hoe maak je een Picture Card installeren…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com