Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Hoe je videokaart drivers installeren /verwijderen
Leer hoe te installeren /verwijderen van een videokaart driver op je pc . Wat je nodig hebt
Fair kennis met computers en Windows OS
Toon Meer Aanwijzingen

Eerste install 1 :

Als uw videokaart is merk spankin nieuw ( uit de doos ) , verwachten dat een bestuurder disc opgenomen in het package.Please mee dat voordat de stuurprogramma 's installeren , moet u eerst de videokaart fysiek geïntegreerd in uw computer vinden . Verwijzen naar de externe links hieronder ( bronnen sectie ) voor meer hulp bij deze . Kopen van 2

Als u een vooraf videokaart op uw computer is geïnstalleerd gehad , is het erg belangrijk dat u eerst de stuurprogramma's die kaart voordat voorafgaand met de nieuwe. Om dit te doen , de volgende :

- Ga naar menu > Configuratiescherm > Systeem Start - Binnen System , klikt u op het tabblad " Hardware " , gevolgd door " Device Manager . " - Klik op . de 'Display Adapters " gelegen op de lijst van functies here.You moet zien de naam van de oude kaart vermeld . Rechtermuisknop op de naam en selecteer " Installatie ongedaan maken. " - . . Start de computer opnieuw

Ga naar stap 3
3

Steek de configuratie schijf op uw computer , en een auto- run moet automatisch de inhoud van de schijf te starten . Hier heb je de kans om de stuurprogramma 's te installeren . De instructies zijn vrij eenvoudig tijdens dit proces : Sluit al uw toepassingen , en volg de aanwijzingen gegeven door de setup-procedure ( . Meestal vragen om optionele pakketten te installeren , of alleen de vermelding te klikken op de knop " Next " ) Als u klaar bent , start u de computer . ===================================== JE BENT NU KLAAR . Zie onderstaande stappen voor een ander scenario (geldt niet voor iedereen . )
4

Nu, als u een bestaande kaart van de computer gehad , maar gebeurt er met de drivers ( geen schijf beschikbaar ) of je gebrek aan ' opnieuw niet in staat om de kaart fabrikant /merk vinden :

Ga naar Start menu > Configuratiescherm > Display.Click op het tabblad Instellingen , gevolgd door " . Geavanceerd " Binnen hier , klik op de " Adapter " tabblad .

u moet de fabrikant van de videokaart is hier te zien .
5

Als de bovenstaande stap NIET fabrikant van de kaart lijst , kunt u een applicatie genaamd " EVEREST " downloaden en installeren ( voorheen bekend als Aida32 . ) Dit programma zal uw hele pc nu te scannen , inclusief alle hardware , en op zijn beurt zal u voorzien van de kaart maker.See externe links /bronnen voor de toepassing te downloaden .
6

dat u de naam van de fabrikant van de videokaart hebt, ga dan naar hun website , en bezoek hun algemene "Support "-gebied . Dit gebied moet u voorzien van gemakkelijke toegang tot de stuurprogramma 's . Download de bijbehorende drivers van de site , en installeer ze op dezelfde manier zoals aangegeven in de derde stap van dit artikel ( volg aanwijzingen , afwerking , de computer opnieuw op . ) Op Twitter

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoeveel video kan een 2GB SD g…
·Hoe maak je een nieuwe video g…
·Hoe te detecteren My Video Car…
·Hoe Video Capture Met een Rage…
·Hoe de 32 MB videokaart upgrad…
·Hoe u uw grafische kaart Ident…
·Hoe upgrade ik een ATI Mobile …
·Hoe de Onboard Graphics uitsch…
·Low Profile Vs . Standaard gra…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een tweede harde schijf inst…
·Hoe te Gebaren Pas met Windows 7 Magic T…
·Mijn Compaq HP Desktop Zal niet Power Up…
·Hoe kan ik een externe harde schijf inst…
·De installatie van de HP Photosmart C510…
·Hoe eigen webpagina 's gebruiken Ewon Zo…
·Hoe maak je een WAP met een Wi - Fi-netw…
·Intel 3.2 GHz processor Specs 
·Wat gebeurt er als een Transformer Blows…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com