Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Hoe kan ik een nieuwe videokaart installeren
een nieuwe videokaart installeren is een geweldige manier om de prestaties van uw computer te verhogen . Nieuwere videokaarten hebben meer geheugen en functies die het mogelijk maken uw applicaties en games naar soepeler en sneller te lopen . Upgraden van een videokaart is niet zo moeilijk . Het kan worden gedaan door iemand die niet bang is om binnen hun computer . Hier zijn een paar stappen om u te helpen veilig een nieuwe videokaart te installeren . Wat je nodig hebt handleiding
Videokaart
Driver CD
Anti - statische polsband
Computer
PC eigenaar Toon Meer Aanwijzingen
1

Koop een nieuwe videokaart . Raadpleeg uw handleiding voor het type videokaart u momenteel hebt geïnstalleerd bepalen . Bijvoorbeeld , om een AGP -videokaart gebruiken, moet u een AGP -slot op je moederbord . Als een gids , bepalen wat grafische eisen uw programma's en games hebben , koop dan een videokaart met minstens zoveel geheugen . Kopen van 2

Verwijder uw bestaande videokaart en drivers . In Windows met de rechtermuisknop op het pictogram 'Deze computer' op het bureaublad en klik vervolgens op "Eigenschappen " en vervolgens " Device Manager " en vervolgens " Beeldschermadapters . " Selecteer de vermelding voor uw huidige videokaart en klik op de knop ' Verwijderen ' . Nadat de kaart is verwijderd , sluit u de computer .
3

Open de behuizing . Raadpleeg de handleiding van de gebruiker indien nodig om te bepalen hoe u uw specifieke pc-behuizing openen . Verwijder eventuele metalen ringen , horloges of armbanden je kan dragen . Haal de stekker van de computer uit het stopcontact en raak de metalen behuizing om eventuele statische elektriciteit te elimineren . U kunt ook gebruik maken van een anti - statische polsband , maar dit is niet noodzakelijk .
4

Verwijder de oude videokaart . Haal altijd de stekker los van de oude videokaart . Verwijder de kaart los door de schroef die het stelt , dan trek deze voorzichtig uit de sleuf .
5

Installeer de nieuwe videokaart . Plaats de nieuwe video kaart in de sleuf en zorg dat de inkepingen worden uitgelijnd . Soms vereist een beetje kracht , maar wees voorzichtig niet te hard duwen . Vervang de schroef waarmee de kaart op zijn plaats houdt . Vervang het deksel , sluit uw monitor kabel in de nieuwe videokaart , sluit de computer weer in het stopcontact .
6

Installeer de drivers . Herstart de computer en Windows zal u vragen om de nieuwe drivers . Plaats de driver -cd die bij de videokaart en laat Windows te installeren kwam . Eenmaal geïnstalleerd , start de computer opnieuw .
7

configureren van de videokaart . Nadat de computer opnieuw is opgestart , klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer "Eigenschappen " om uw resolutie en kleurdiepte . Als de videokaart niet goed werkt , herhaalt u stap 5 om ervoor te zorgen dat het goed in de sleuf . Ook, zorg ervoor dat uw monitor kabel is stevig aan de videokaart .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe om te controleren een geï…
·Hoe meer geheugen aan een geï…
·Verjaardag Video Card Ideas 
·Het automatisch laden van de g…
·Hoe Video bekijken Van een Cap…
·Componenten op een Graphics - …
·Hoe de Sound to Work Na een vi…
·Grafische kaart Identificatie 
·Hoe je videokaart drivers Verv…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te verwijderen van een printer Spool…
·Hoe je foto's vanaf de HP Photosmart C51…
·De specificaties van een HP DV6700 
·Hoe te bekijken van een SD-kaart in de M…
·Hoe maak je Unpartition een Flash Drive 
·Wat is MS Pro Duo ? 
·Mijn Gateway ID58 laptop geen macht heef…
·Hoe pas ik de kleur in een HP Color Lase…
·Hoe maak je verbinding Studio 17 aan Kab…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com