Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Hoe je grafische kaart Programs Identificeer
Veel grafische kaarten komen met software zodat u instellingen aan te passen , overclock de GPU en meer . Maar sommige mensen kunnen niet van bewust dat hun computer heeft die software als het kwam voorgeïnstalleerd uit de fabriek . Weten hoe je grafische kaart programma's te identificeren kan moeilijk zijn als je niet weet waar te beginnen , en veel mensen zijn huiverig om programma's die ze niet vertrouwd zijn met te openen . Gelukkig , het is makkelijk om te leren hoe u uw grafische kaart programma te identificeren . Instructies
1

Open het menu Start door op het pictogram in de linkerbenedenhoek van uw scherm . Zorg ervoor dat je niet hoeft geen programma's te openen als je dit doet . Het zal rommel te elimineren en het gemakkelijker maken om te vinden wat je nodig hebt .

Klik met de rechtermuisknop op " My Computer " ( Vista- gebruikers moeten met de rechtermuisknop op " Computer " ) en kies "Eigenschappen " 2 uit het pop - up menu .
3

Selecteer het tabblad " Hardware " en klik op de " Apparaatbeheer" . ( Vista-gebruikers klikken op " Device Manager " in het linker menu van het venster "Eigenschappen" . Je hoeft niet eerst een tabblad klikt . Je moet klikken op "Doorgaan" wanneer daarom wordt gevraagd . ) .
4

Klik op 'Display Adapters " in het venster " Device Manager "om de lijst uit te breiden . Dit zal u voorzien van een lijst met beeldschermadapters op de computer geïnstalleerd . Kies het model dat overeenkomt met uw grafische kaart . Het zal worden bepaald wat voor soort kaart het is ( dat wil zeggen : ATI , nVidia , enz. ) . Zodra u deze informatie , in de buurt van alles uit .
5

Reopen je start menu en selecteer " Configuratiescherm " en vervolgens " toevoegen en Remove Programs" uit het raam bedieningspaneel . Laat het aan de lijst met geïnstalleerde programma's te laden . ( Voor Vista-gebruikers zal worden vermeld als " Programma's en onderdelen , " niet " toevoegen en Remove Programs" ) .
6

Zoek alle programma's in de lijst die overeenkomen met uw grafische kaart . Enkele veel voorkomende degenen voor ATI of nVidia grafische kaarten zijn ATI Catalyst Control en nVidia nTune . Dit zal programma's voor uw grafische kaart

identificeren .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe maak je een grafische kaar…
·ATI grafische kaart Compatibil…
·Hoe maak je een MacBook White …
·Hoe om te controleren uw video…
·Video Capture Card Tutorial 
·Hoe kan ik een laptop videokaa…
·Hoe te zoeken naar HD content …
·Over SLI videokaart Technologi…
·Hoe Video downloaden op een co…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe schakel ik de muis in het midden van…
·Hoe maak je een Sony Vaio om video te co…
·Hoe je iPad synchroniseren met Thunderbi…
·Wat is NTP Drift ? 
·Hoe te Bluetooth activeren in XP 
·Hoe te Schakel de Bluetooth van een XPS …
·Hoe kan ik veilig verwijderen van een US…
·Hoe kan ik een HP Officejet 7310 Dat is …
·XP Wireless USB Dongle Bespeuringsproble…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com