Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Hoe maak je een grafische kaart Debug
De grafische kaart in een computer verwerkt de video en graphics voor de computer . Moederborden hebben een ingebouwde grafische kaarten , maar deze zijn meestal inferieur in de prestaties van de afzonderlijke , op zichzelf staande grafische kaarten verkocht in de winkels . Echter , kunnen problemen ontstaan ​​wanneer u gebruik maken van deze individuele kaarten . Veel van deze problemen zijn eenvoudig genoeg op te lossen , maar het bijhouden van hen neer kan moeilijk zijn omdat je kaart vertrouwt zozeer op andere hardware die het moeilijk kan zijn om een probleem met uw kaart en dat van een ander stuk hardware differentiëren . Wat je nodig hebt
2 computers
Grafische kaart
RAM checker
internetverbinding
Toon Meer Aanwijzingen
1

Voer een RAM- checker te maken ervoor dat uw probleem niet voort uit het RAM-geheugen in plaats van je grafische kaart . Een RAM- checker is een programma dat een diagnostisch draait op uw kaarten om ervoor te zorgen dat ze goed functioneren . Problemen veroorzaakt door slechte RAM kaarten manifesteren in een grote verscheidenheid van manieren , waardoor ze moeilijk vast te pinnen , tenzij je lopen een checker . Kopen van 2

Controleer of uw grafische kaart is compatibel met de rest van je hardware. Kijk omhoog de ​​specs in de handleiding van de kaart . Gebruik de specs om ervoor te zorgen dat het compatibel is met de uitgang van uw voeding is . Ook voor zorgen dat u de juiste soort RAM voor uw grafische kaart . RAM komt in twee varianten - AGP of PCI . U mag geen gebruik maken van de verkeerde soort van RAM met uw grafische kaart .
3

Ga naar de webpagina van de fabrikant van de kaart graphics en controleren of er bijgewerkte drivers . Fabrikanten regelmatig nieuwe versies van software die wordt geleverd met hun producten vrij te geven , en ervoor te zorgen dat uw software up -to-date is de sleutel tot het hebben van uw kaart goed functioneren.

Test 4 de monitor op een andere computer . Als de monitor werkt prima op een aparte computer , maar heeft problemen met uw eigen , dan is er een probleem met uw grafische kaart of zijn havens . Als de monitor niet werkt op een andere computer , dan is uw probleem kan niet de grafische kaart zijn op alle , maar de monitor .
5

Koppel uw computer en open het doosje . Raak je vingers aan iets van metaal om eventuele statische elektriciteit te ontladen voordat u de binnenkant van uw computer . Statische elektriciteit kan gemakkelijk bak computeronderdelen . Zoek waar uw grafische kaart ligt in uw moederbord en te inspecteren om ervoor te zorgen dat deze volledig is geplaatst . Een grafische kaart zal niet goed functioneren als het niet goed in de sleuf op het moederbord .
6

Zoek de kabel die de grafische kaart wordt aangesloten op de voeding . Zorg dat het snoer is aangesloten op de grafische kaart helemaal .
7

Ga naar webpagina fabrikant van de kaart en blader hun steun sectie voor hulp . De kans is groot dat iemand anders uw probleem eerder heeft meegemaakt en gemeld . Zo niet , contact opnemen met het bedrijf voor persoonlijke assistentie .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Wat voor soort grafische kaart…
·Kunt U Vervang een onboard gra…
·Wat is het doel van een Video …
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Hoe kan ik video op de S - Vid…
·Hoe een HP Pavilion ZD8215 vid…
·Het upgraden van een Dell Insp…
·Hoe Memory Voeg toe aan een vi…
·Een PCI videokaart Veroorzaakt…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een schijf formatteren Na ini…
·Hoe de Fellowes 99073 Surge Protector Ge…
·Wat is EVGA e - GeForce 
·Hoe maak je een Canon printkop Ontstopt 
·Hoe te vertellen wat uw grafische kaart …
·Hoe maak je een computer met een Barebon…
·Hoe je het moederbord wijzigen op een Ga…
·Hoe om te controleren Mijn HP RAM -geheu…
·Wat is een AirPort-kaart voor Mac laptop…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com