Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Hoe maak je een grafische kaart te vervangen in de Acer Aspire 5740 - 6378
De kwaliteit van de grafische kaart van uw laptop bepaalt de soorten video en afbeeldingen die u kunt weergeven op de LCD-monitor . Als u op zoek bent naar de grafische kaart van uw Acer Aspire 5740 laptop te upgraden , moet je volledig ontmantelen van de laptop . Dit proces gaat over het algemeen het verwijderen van vele delicate hardware componenten en het verwijderen van de laptop behuizing . Het invullen van dit proces zelf zal dienst van uw laptop en onderhoud garantie ongeldig . Wat je nodig hebt
ESD bandje
kruiskopschroevendraaier
Vlakkopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet de laptop , stekker uit het stopcontact en ontkoppel alle externe apparaten . Sluit het LCD -paneel , en plaats de laptop naar beneden en met de voorkant naar u toe . Schuif de accu 's ontgrendeling in de " unlocked "-stand , en til de batterij uit het compartiment aan de bovenkant van de laptop onderkant van de behuizing . Bevestig een elektrostatische ontlading ( ESD ) bandje om je pols om elektrische schade aan uw moederbord tijdens de demontage te voorkomen . Kopen van 2

Verwijder de twee Phillips - schroeven uit het deksel geheugen compartiment in de rechterbenedenhoek van het laptop met een kruiskopschroevendraaier . Verwijder het klepje van het interne geheugen chips onthullen . Uit elkaar de klemmetjes aan weerszijden van elke geheugenchip . Kantel elke chip naar boven in een hoek , en schuif de chips uit hun individuele stopcontacten .

Schroef 3 van de Phillips - schroeven van de belangrijkste hardware deksel van het compartiment in de buurt van het midden van de onderkant van de laptop geval . Verwijder het klepje van de interne harde schijf te onthullen . Verwijder de single, Phillips - kop schroeven van de harde schijf . Schuif het station omhoog om de schijf los te maken van het moederbord . Til de vaste schijf uit de laptop .
4

Ontkoppel de twee antennekabels van de draadloze kaart module naast het lege harde schijf compartiment gelegen . Verwijder de enkelvoudige Phillips - kop schroeven , en verwijder de draadloze kaart van de laptop .
5

Zoek de cd /dvd-station aan de linkerkant van de behuizing van de laptop . Gebruik een platte schroevendraaier om de metalen retentie beugel los aan de achterkant van het station . Duw de schijf voorzichtig door de zijkant van de laptop met uw schroevendraaier .
6

Verwijder alle Phillips - schroeven uit onderkant van de laptop , flip de laptop over en trek Open het beeldscherm . Zoek de SD dummy- kaartsleuf aan de voorkant van de behuizing van de laptop . Druk op de SD-kaart uit te werpen en verwijder de SD-kaart uit de sleuf .
7

Steek een platte schroevendraaier in de rechterkant van het middelste deksel ( het plastic stuk boven het toetsenbord ) . Wrik voorzichtig het deksel van de laptop , en plaats deze naar beneden op het oppervlak van het toetsenbord. Haal de stekker van het volume kabel van de kleine printplaat aan de onderkant van het deksel . Verwijder het middelste deksel van de laptop .
8

Schakel de borgklemmetjes uit langs de bovenste rij van het toetsenbord toetsen met uw vingertoppen . Kantel het toetsenbord naar boven en leg het omlaag op de polssteun . Koppel lintkabel van het toetsenbord van het moederbord en verwijder het toetsenbord van de laptop .
9

Koppel het LCD-scherm de belangrijkste video -kabel van de grafische kaart in de linkerbovenhoek van het moederbord . Verwijder de enkelvoudige Phillips - kop schroeven van elk scherm scharnier. Til het volledige scherm van de basis van de laptop . Leg het opzij .
10

Koppel de touchpad en vingerafdruk kabels zich uitstrekt van de touchpad -apparaat op het moederbord . Verwijder de drie kruiskopschroeven uit langs de bovenrand van de bovenklep . Til de kap van de laptop van de laptop naar de bovenkant van het moederbord te onthullen .
11

Verwijder de Phillips - kop schroeven bevestigen van de grafische kaart naar de linkerbovenhoek van het moederbord . Til de grafische kaart uit de laptop , en zet het opzij .
12

Draai deze procedure om de nieuwe grafische kaart te installeren .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Grafische kaart 128 Bit Bus Vs…
·Hoe een geïntegreerde grafisc…
·Hoe je video's naar een videok…
·Hoe kan ik mijn grafische kaar…
·Hoe kan ik schakelen van Integ…
·De Specificaties van 768MB Nvi…
·Hoe om stof te verwijderen uit…
·Hoe de video hardware grafisch…
·Hoe de grafische kaart ventila…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik documenten met behulp van een…
·Problemen Burning foto's op een cd 
·Wat is de grootste Storage Size CD Made …
·Hoe te vertellen als uw laptop Speelt Bl…
·Hoe maak je een Canon IP 1880 printer re…
·De snelste HD Notebooks 
·Hoe kan ik een externe HD Fix 
·Hoe kan ik een document scannen met een …
·Hoe de BIOS in bijwerken een Toshiba 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com