Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> tablet-pc's >> Content
Wat zijn de specificaties voor de OQO Model 02 ?
De OQO Model 02 is een extreem kleine personal computer die Windows XP -en Vista- besturingssystemen . Met een formaat dat ruwweg is tussen die van een stapel fiches en van snapshots , biedt het toch een breedbeeld kleurenscherm , toetsenbord , volledige aanvulling van de havens , en zelfs zowel draadloze en mobiele breedband netwerken . CPU , geheugen en opslag

VIA C7M chip draait op 1.2 , 1.5 of 1.6 gigahertz dient als centrale verwerkingseenheid van de computer . Het model 02 schepen met ofwel 512 megabyte of een gigabyte van 533 megahertz DDR2 -geheugen . Ze bieden ook vijf verschillende keuzes voor een harde schijf . Traditionele schijven zijn verkrijgbaar in 40 , 60 en 120 gigabyte capaciteit met speciale schokbestendig bevestigingen en OQO biedt ook zowel 32 en 64 gigabyte capaciteit solid state drives zonder bewegende delen . | Video en Audio

De computer is VIA VX700 chipset bevat zowel een geïntegreerde grafische controller en ondersteuning voor zowel AC97 -en HD- audio met een 3,5 millimeter stereo jack . Haar vijf - inch breedbeeldscherm heeft een resolutie van 800 pixels bij 480 pixels , en ook steunen geïnterpoleerde resolutie van 1000 x 600 en 1200 x 720 pixels . Het kan ook de uitgang van het beeld zo groot als 1920 pixels breed en 1200 pixels hoog over zijn video- uitgang die VGA , DVI en HDMI ondersteunt .
Human Interface Devices

Een 56 - key duim vriendelijke toetsenbord dia's uit onder de OQO Model 02 's display. Het is verlicht en heeft een apart numeriek toetsenbord aan de rechterzijde . Het toetsenbord integreert ook een wijzende stok die in plaats van een muis bedient . Het heeft ook touchscreen mogelijkheden en scrollen gebieden ingebed rond zijn scherm rechterbenedenhoek .
Poorten en aansluitingen

Hoewel de OQO Model 02 is zeer klein , maar toch heeft een volledige aanvulling van de havens . Deze omvatten een VGA en Ethernet-poort , die , met een adapter , ondersteunen zowel een full size monitor en bekabelde netwerkverbinding . Het beschikt ook over een stereo minijack die als ofwel een uitgang of een ingang voor het audiosysteem bedient . De USB 2.0- poort op de 02 kunnen worden gebruikt om een ​​USB hub voor meerdere randapparaten , of een apparaat ondersteunen nodig . Tot slot , het heeft een aansluiting voor zowel een AC-adapter of een dockingstation .
Networking

De OQO Model 02 wordt standaard geleverd met ondersteuning voor bekabelde Ethernet- netwerken en draadloze netwerken over de 802.11a , b en g protocollen . Deze protocollen worden breed ondersteund op zowat elk netwerk en zorgen voor snelheden tot maar liefst 54 megabit per seconde . Persoonlijke netwerken wordt ondersteund door zijn Bluetooth 2.0 + EDR -radio , en een optionele cellulair draadloos modem kan worden toegevoegd , evenals , het ondersteunen van de EV - DO standaard die wordt gebruikt door dragers zoals Verizon .
Dimensions < br >

De body van magnesiumlegering meet 5,6 centimeter breed , 3,3 centimeter diep en slechts 1 inch dik . Hij weegt ongeveer een pond met de standaard batterij , maar dit kan variëren afhankelijk van hoe een specifiek model 02 computer is geconfigureerd .

Previous: Next:
  tablet-pc's
·Hoe maak je een Gateway Tablet…
·Hoe maak je een Sylvania Mini …
·Hoe je het contrast op een TI …
·Hoe maak je een Tablet PC gebr…
·Hoe kan ik de Samsung Q1 naar …
·Specificaties voor de iPod Tou…
·Hoe maak je een Tablet PC -bes…
·Hoe te beveiligen met wachtwoo…
·Hoe de beste Refurbished Table…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe te Blow Out Kaarsen op een iPad 
·Het wijzigen van de toner in een Sharp M…
·Hoe je foto's overbrengen van een comput…
·Hoe kan ik TV kijken op mijn computer 
·Hoe de cover van een HP Vectra Mini Towe…
·Hoe te updaten Mijn Acer 1691 grafische …
·Hoe maak je een FireWire poort gebruiken…
·DVD Duplicator instructies 
·Hoe gegevens Salvage uit een oude harde …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com