Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> tablet-pc's >> Content
Hoe je droid toepassingen op uw NOOKcolor
Jouw Nook en NOOKcolor gebruik het Android besturingssysteem . Dit is hetzelfde systeem gevonden Droid telefoons . Als gevolg hiervan , kunt u elke Droid toepassing op uw NOOKcolor installeren. Barnes and Noble heeft vergrendeld de Nook , zodat het lijkt bent u beperkt tot de applicaties biedt , maar is er een manier om dit te omzeilen en eigenlijk zet je NOOKcolor in een mini- tablet-computer met een vrij besturingssysteem . Wat je nodig hebt
Ingeschreven NOOKcolor
Blanco 128MB of hoger microSD-kaart
Computer
Wi - Fi-verbinding
Gmail-account
Toon Meer Instructions
1

Upgrade uw NOOKcolor naar versie 1.0.1 . De versie die je hebt is onder het tabblad " Instellingen " . Selecteer "Device info " om de versie te vinden . Controleer op nieuwe Barnes and Noble inhoud , en het toestel zou automatisch moeten upgraden . Afwisselend , download de upgrade naar uw computer en sleep het naar de Nook met je USB -kabel . Kopen van 2

Maak een disk image op een microSD-kaart door het downloaden van de auto- rooter - 2.12.25.img . zip -bestand van de website NookDevs ( zie referenties ) en het uitpakken van het bestand .
3

Steek een microSD-kaart in uw pc . Zorg ervoor dat het leeg is , zoals u zult moeten formatteren , en dit zal alle gegevens op de kaart te verwijderen .
4

Download de win32diskimager -release - 0.1 - r15 - win32.zip bestand uit de website van Kubuntu ( zie Referenties ) . Pak het bestand op uw computer . Dubbelklik op het bestand win32diskimager.exe .
5

Blader door de auto- rooter - 2.12.25.img.zip bestand en selecteer het.
6

Device , kiezen voor de stationsletter van de microSD-kaart .

Klik 7 " schrijven . " Wanneer het klaar is , selecteer "Exit ".
8

Koppel en zet uw NOOKcolor .
9

Plaats de microSD-kaart op uw NOOKcolor door flippen over de inrichting en opening de microSD-kaartsleuf in de afgeknotte hoek . Zorg ervoor dat je line-up van de pennen en druk deze naar binnen totdat deze vastklikt en sluit het paneel .
10

Sluit uw NOOKcolor op uw computer met een USB -kabel en zet hem aan . Het duurt een paar minuten in beslag nemen opstarten . Annuleren eventuele waarschuwingen die pop-up . Na het booten , verwijdert u de microSD-kaart . Overslaan enig teken - in stappen ook.
11

Het apparaat zal u vragen om locatie -diensten mogelijk te maken. Gebruik dit .
12

verbinding met een Wi - Fi-netwerk . Op uw navigatiebalk , selecteer " Extra ". Selecteer " YouTube . " Selecteer "Menu ". Selecteer ' My Channel . " Selecteer "Account toevoegen . " Voer uw Gmail- gebruikersnaam en wachtwoord , die ook nu uw YouTube- gebruikersnaam en wachtwoord . Selecteer " Log dan in "

Uitgang YouTube 13 door op de "Home "-knop . Vanuit uw huis menu, selecteer "Extras ", dan " Gmail . " Selecteer ' Accounts ' en vervolgens ' Voeg account toe . " Raak het Google-logo en selecteer " Next . " Aanmelden en Gmail moet proberen te synchroniseren . Zo niet , dat is OK .
14

op het tabblad Extra en selecteer " Markt " en accepteer de voorwaarden van de dienst . Verkennen NOOKcolor Extra. Zorg ervoor dat de "Toestaan ​​Non - Market Apps " vakje is ingevuld U kunt nu bladeren en voeg een van de toepassingen die u wilt .
15

Als u besluit dat u wilt de augmentatie ongedaan te maken en de het rendement van uw NOOKcolor naar normaal , kunt u uw apparaat uitschrijven en resetten naar fabrieksinstellingen onder het tabblad Instellingen . U kunt dan opnieuw te registreren uw apparaat , en het zal opnieuw downloaden al uw boeken .

Previous: Next:
  tablet-pc's
·Hoe om bestanden toe aan een A…
·Belang van de Touch in Bibliot…
·Hoe de camera te verdienen op …
·Leukste dingen om te doen met …
·Om een ​​beveiligd Wi - Fi Unl…
·Hoe kan ik Games op Pandigital…
·Hotmail op een Android Tablet …
·Hoe te tekenen op een tablet m…
·Wat is het verschil tussen een…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Single Vs . Dual Videokaarten 
·Hoe kan ik mijn Sony HDTV televisie als …
·Parallelle vs Serial Cable 
·Hoe Network Settings Met behulp van een …
·Hoe gaat u naar BIOS op een Intel moeder…
·Hoe de TV - Out Port Zoek op mijn comput…
·Hoe Printer Driver Files Zoek 
·Hoe kan ik Windows Media Player Upgrade …
·Wat is een snelle computer Processor ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com