Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> geluid Kaarten >> Content
Hoe maak je een geluidskaart zoeken op een computer
Zelfs als een computer geen luidsprekers aangesloten , dan nog kan een geluidskaart geïnstalleerd . In plaats van de aankoop van een geluidskaart en luidsprekers , kunt u alleen nodig hebt om luidsprekers te kopen . Het vinden van de geluidskaart op een computer kan worden gedaan door het bekijken van de instellingen in het Configuratiescherm van Windows , of u kunt de binnenkant van de computer te bekijken om te zien of men is aangesloten op het moederbord . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
Configuratiescherm
1

Klik op de knop Windows "Start " en selecteer " Alle programma's . " In de lijst met programma's , selecteer " Accessoires" en selecteer vervolgens "System Tools . " Tot slot , selecteer " System Information " van de lijst van instrumenten . Kopen van 2

Klik op het plusteken dat ligt naast het pictogram " Components " . Dit opent een lijst met hardware- componenten op de machine , met inbegrip van de geluidskaart .
3

Blader door de lijst van onderdelen op de geluidskaart . Indien deze niet bestaat , zul je niet een geluidskaart vermeld zien . Echter , als er een geluidskaart beschikbaar is , met de rechtermuisknop op het pictogram en kies 'Eigenschappen'.
4

Bekijk de eigenschappen van de geluidskaart . Windows geeft aan problemen of conflicten met geluidskaarten met een geel uitroepteken . Als de geluidskaart goed werkt , is het in dit venster weergegeven als " Dit apparaat werkt correct uitgevoerd . "
Hardware
5

Open de behuizing van de computer met behulp van de schroevendraaier . De behuizing wordt gewoonlijk vastgeschroefd op de achterkant van de machine . Zorg ervoor dat de computer is uitgeschakeld bij het openen van de zaak .
6

Bekijk de component ingebracht in de sleuven op het moederbord . Een geluidskaart is snel geïdentificeerd door de grote , zwarte , ronde condensatoren die op de printplaat . Een voorbeeld van wat de condensatoren eruit wordt weergegeven in de afbeelding .
7

Bekijk de achterkant van de geluidskaart . Om te controleren of u de geluidskaart hebt gevonden , kijk in de achterkant van de kaart en identificeren van de beschikbare poorten . Geluidskaarten zijn meestal kleurgecodeerd met beelden die bepalen waar de luidsprekers moeten worden geplaatst . Dit is ook een goede manier om de kaart te herkennen in een computer .

Previous: Next:
  geluid Kaarten
·Heb ik een Sound -modem of een…
·Hoe maak je muziek afspelen vi…
·Hoe weet je welke geluidskaart…
·Hoe de geluidskaart localisere…
·Sound Card Vs . Ontvanger 
·Hoe maak je een geluidskaart k…
·Hoe maak je een DirectX 9 comp…
·Hoe te controleren en bijwerke…
·Hoe om muziek te luisteren zon…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe krijg je Demonteer een HP m9150f ? 
·Hoe Memory Upgrade in een Apple Power Ma…
·DIY toevoegen Fan op een computer 
·Hoe kan ik dubbele lettertypen en Cursie…
·Hoe kan ik een Iomega Hard Drive 500GB M…
·Hoe kan ik Google Books In iBooks 
·Hoe te PNY Computer Memory Identificeer 
·Hoe te controleren Computer Temperatuur …
·Beschrijving van de IAO 88 door Otodynam…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com