Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> geluid Kaarten >> Content
Doet een geluidskaart Help optreden ?
Een geluidskaart is een integraal onderdeel van een computer, omdat de computer complexe audio niet kan produceren zonder. In sommige gevallen , kan het installeren van een nieuwe geluidskaart op een computer beter rijden , maar je hebt de juiste geluidskaart nodig hebt om het te doen . Verschillende soorten geluidskaarten bieden verschillende voordelen voor gebruikers op zoek naar computer prestaties te verbeteren . Soorten

Geluidskaarten
komen in een paar verschillende types . Ze kunnen geïntegreerde apparaten die komen als onderdeel van de computer moederbord , of zij kunnen zelfstandige interne of externe geluidsbronnen . Afhankelijk van de kracht van de computer en het type van de geluidskaart , met behulp van een geluidskaart op een computer kan helpen de prestaties , hetzij door de geluidskwaliteit te verbeteren of door het vrijmaken van geheugen van de computer voor andere taken .
Sound Performance

Wanneer een computer geen geluidskaart , met behulp van een aantal programma's en media is onmogelijk . In een systeem zonder geluid hardware , met behulp van een geluidskaart verbetert automatisch de prestaties , omdat het stelt u in staat om meer dingen te doen met de computer , zoals het luisteren naar muziek , het horen van geluid op films en het gebruik van voice chat -programma's online te communiceren . Op een computer met een bestaande geluidskaart , het installeren van een betere geluidskaart kan afspelen prestaties te verbeteren met een hogere geluidskwaliteit , meer stereo kanalen en toegang tot verschillende soorten audio- ingangen en-uitgangen .
System prestaties

Sommige geluidskaarten zijn uitgerust met een eigen random access memory , bekend als RAM-geheugen . Geluidskaarten met dedicated geheugen gebruiken minder van het systeemgeheugen dan die zonder het, die verbetert hoe de computer presteert wanneer het onder hoge vraag . Basic , low - end geluidskaarten en geïntegreerde geluidskaarten hebben niet hun eigen dedicated geheugen , dus moeten ze het geheugen van het systeem-RAM reserve opneemt . Geluidskaarten met meer dedicated RAM algemeen trekken minder systeemgeheugen tijdens de werking .
Professioneel Gebruikt

Voor een gedegen en professionele , het verbeteren van geluid van de computer de prestaties van het grootste belang , en het verkrijgen van de juiste geluidskaart is een cruciale stap in het bouwen van een high - performance computer audio-opname stations . Zoals consumenten- geluidskaarten , kan professionele geluidskaarten worden geïnstalleerd in de computer of aangesloten met behulp van een externe datakabel . De voordelen om op professioneel niveau opname geluidskaarten onder meer audio-ingangen , meer controle over de klank en een betere kwaliteit geluid feeds. Sommige audio-editing software , zoals Pro Tools , vereist een hardware sleutel .

Previous: Next:
  geluid Kaarten
·Hoe te controleren om te zien …
·Hoe maak je een Mac PowerBook …
·Hoe kom ik erachter uw geluids…
·Het doel van een pc- geluidska…
·Hoe maak je een geluidskaart k…
·Hoe Hook Up een Inland 411.850…
·De HP Pavilion dv9000 detectee…
·Hoe een Sound Card Driver in W…
·Hoe Hook Up een tv aan op een …
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe maak je verbinding een Desktop op ee…
·Hoe te Mobi Books Transfer naar een iPad…
·Hoe kan ik bekijken Mini -cd's ? 
·Laserjet 1200 Problemen 
·Hoe te booten van een USB Flashcard 
·Hoe kan ik een verloren CD Key te krijge…
·Hoe maak je een ATI HDTV-tuner Krijg te …
·Hoe maak je een Medion MD 96340 laptop D…
·Problemen oplossen Als er een LightScrib…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com