Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Servers >> Content
Hoe maak je Rack Mount een File Server
File servers nemen een belangrijke rol in bijna elk netwerkinfrastructuur , het verstrekken van online , direct toegang tot het opslaan, opvragen en delen van bestanden . Fileservers typisch huis van een groot aantal harde schijven , waardoor het met een koele omgeving gereserveerd speciaal voor servers en netwerkapparatuur . File servers installeren in een vier -post rack server binnen de koele rek ruimte omgeving helpt zorgen voor de beveiliging van gegevens en hardware gezondheid . Wat je nodig hebt
Meetlint
Vier bericht server rack
rack rails met schroeven die speciaal voor de bestandsserver
Rack ruimte voor de bestandsserver
platte schroevendraaier
Phillips schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen

Plaats 1 het meetlint aan de ene kant van de lege ruimte in het rack , dat is de gekozen locatie om rack de bestandsserver . Meet de ruimte vanaf de top van de server of de inrichting boven de ruimte van de server of het apparaat aan de vloer van de ruimte en noteer de resultaten . Meet de voorzijde of het gezicht van de bestandsserver van boven naar beneden en te vergelijken met het beschikbaar zijn in de server rack ruimte . Indien de meting van de plaats die in de server rack is gelijk aan of meer dan de afmeting van de voorkant van de bestandsserver , ga dan naar de volgende stap . Echter, als er niet genoeg ruimte in het rek voor de bestandsserver , verwijdert apparaten of anderszins ruimte en vervolgens overgaan tot de volgende stap . Kopen van 2

Verwijder de rubberen voetjes van de bodem en de zijkanten van de bestandsserver . Als de rubberen voetjes zijn bevestigd met behulp van een lijm , vervolgens wig de platte schroevendraaier mes voorzichtig onder de rubberen voetjes aan de rubberen voetjes los te maken en ze vervolgens uit het chassis zorgvuldig . Als de rubberen voetjes zijn bevestigd met schroeven , gebruik dan een kruiskopschroevendraaier om de schroeven te verwijderen en verwijder vervolgens de rubberen voetjes .
3

Scheid de file server rack rails van het rack rail slee door op het tabblad of de knop in het midden van elk spoor , en trek vervolgens het ene uiteinde van de rail weg van de andere kant van het rackrail slee .

Positie 4 een rackrail op de bestandsserver en line-up van de schroefgaten met de tandheugel en bevestig vervolgens de rail met de meegeleverde schroeven en bevestigen dat de schroeven goed vast zitten . Herhaal dit voor de andere rackrail .
5

Rank a rackrail slee op de server rack in de ruimte aangewezen voor de bestandsserver , zodanig dat de slee stuk wordt de rails schuiven in de richting van de binnenkant van de rack . Lijn de gaten van de slede met de gaten in het rek . Beveilig de rackrail slee door eerst aanbrengen van een schroef van een eerste paal van de server rack , door de voorkant van het rack rail slee . Bevestig en draai de schroeven aan de overeenkomstige post terug van de server rack . Beugel en draai de resterende schroeven aan de eerste paal van het serverrack . Controleer of de bouten goed vastzitten .
6

Til de bestandsserver en lijn de rack rails bij het rack rail slee die is aangesloten op de server rack . Schuif de server rack rails in het rack rail sleden zorgvuldig om ervoor te zorgen dat beide zijden van de server te verplaatsen gelijkmatig in de rail sleden rack . Wanneer het rack rails raakte de tabs of knoppen in het midden van de rail sleden rek , drukt u op de tab of knop op elke rackrail tegelijkertijd en duw de bestandsserver de rest van de afstand in het rack .
< Br 7

Plaats > de bijgeleverde schroeven in de voorste " oren " van de rack rails en line-up van de schroeven met de gaten in de voorkant berichten van de server rack . Draai de schroeven stevig vast .

Previous: Next:
  Servers
·Hoe kan ik een fax opslaan naa…
·Hoe maak je een Exchange- post…
·Hoe maak je een Private File S…
·Hoe Set Up Squid Proxy 
·Het verschil tussen servers en…
·Hoe maak je een Domain Control…
·Hoe maak je een ASE Server Her…
·Hoe maak je een Home - Based I…
·Definitie van soorten van Web …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Mobiele grafische kaart Information 
·Hoe een HP TouchSmart -computer verbindi…
·Is de iPad -lichtnetadapter hetzelfde al…
·Compaq F700 Specs 
·Gerecycled Toner Problemen 
·Hoe maak je een G4 Power Supply Vervang 
·Hoe Photo printers werken? 
·Hoe u uw BIOS om te booten vanaf een cd …
·Hoe je het Audio Van Pinnacle Dazzle DVC…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com