Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Servers >> Content
Hoe je 16 GB aan geheugen installeren in de DL160 G6
De HP ProLiant DL160 G6 is een server die is ontworpen in een ruimte te worden geïnstalleerd op een standaard server rack . Volledig geconfigureerd , kan het ondersteunen tot 288GB RAM . Hewlett- Packard zegt dit model is ideaal voor geheugenintensieve toepassingen . Voor kleine en middelgrote bedrijven , moet 16 GB aan RAM -geheugen bieden genoeg voor de meeste toepassingen . Wat je nodig , Hardware Profiel van toepassing Behoefte geschikt is voor uw besturingssysteem
HP online memory configurator
Extra geheugenmodules
Torx T - 10 bit driver
Toon Meer Instructions < br > bestellen Extra RAM

opnemen via uw hardware profiel aanvraag het aantal, de grootte en de snelheid van het geheugen in de server zijn geïnstalleerd , evenals die slots 1 worden bevolkt met RAM .
2

Gebruik van Hewlett - Packard 's online geheugenconfiguratie hulpmiddel om de juiste upgrade pad te vinden voor 16 GB aan RAM-geheugen installeren op uw server . (Zie sectie Resource voor het gereedschap . ) Afhankelijk van uw huidige processor en het geheugen configuratie , worden slechts enkele geheugen configuraties compatibel zijn. Je kan wel of niet in staat zijn om te hergebruiken uw bestaande dual in-line memory modules , of DIMM's .

Bestel extra RAM 3 u nodig , ofwel HP merk geheugen van HP of een geautoriseerde HP wederverkoper , of RAM van derden bij de leverancier van uw keuze . Met behulp van het geheugen van derden maakt de garantie niet vervalt , maar HP kan eisen dat u geen componenten van derden verwijderen voordat een technicus zal garantieservice te verlenen.
Installeer de RAM
4

Raak een metalen voorwerp aan om eventuele statische elektriciteit opbouw van uw lichaam te ontladen . Schakel de server uit . Verwijder alle netsnoeren en aansluitingen gegevens van de server . Verwijder de server uit het rek en plaats de server op een stevige , goed verlichte werkruimte .

Discharge 5 statisch uit je lichaam weer . Gebruik het Torx T - 10 bit driver los te maken van de Torx- schroef aan de linker voorkant van de bovenkap . Druk op de hendel aan de rechterkant van de bovenklep , terwijl het klepje in de richting van de achterkant van de server om het deksel te verwijderen .
6

Druk de nieuwe DIMM recht naar beneden in de server sleuven beschreven door de online geheugen configuratietool . De geheugenmodules moeten vastklikken wanneer ze volledig zitten .
7

Plaats de bovenklep van de server . Installeer de server terug in het rack . Sluit alle stroom-en datakabels . Macht van de server weer aan .
8

Uw systeem profiel applicatie , controleren of alle van de geïnstalleerde RAM zichtbaar voor de server en het correct is .

Previous: Next:
  Servers
·Hoe te GPO's met Windows Insta…
·Hoe maak je een draagbare Serv…
·Problemen oplossen Netwerkprob…
·Hoe te DOS Random Type gegeven…
·Hoe de Microsoft Search Server…
·Hoe je BIOS upgraden op IBM Bl…
·Hoe te BTU zoeken 
·Zo plaatst Balance Apache 
·Hoe Exchange Proxy -instelling…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te verwijderen Case & Upgrade RAM To…
·Hoe krijg ik een netwerkadapter voor mij…
·Hoe in te loggen op BIOS 
·Hoe kan ik een geheugenkaart in een Dell…
·Specs voor een ATI Radeon 9000 256 MB PC…
·Hoe maak je verbinding een draadloze rep…
·Hoe Hook Up Zang en muziek via een compu…
·Hoe maak ik gebruik van een SIL3726 Port…
·Hoe te herkennen een 4GB Micro SD Card 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com