Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Servers >> Content
Hoe een Audiophile Server
Audiofielen zijn hobbyisten die niet alleen van muziek Build , worden ze geobsedeerd door het verkrijgen van de hoogste kwaliteit geluid bij het luisteren naar hun persoonlijke collecties . Audiophile servers zijn speciaal ontworpen computers gebruikt naar het huis van duizenden hoge - resolutie songs en ​​speel ze terug op een manier die aan de normen van deze auditieve kenners . Het bouwen van een goede server ligt in de zorgvuldige selectie van onderdelen . Wat je nodig hebt
Server kast met voeding
CPU
Moederbord
RAM
Sound Card | Digitaal naar analoog converter
Harde schijf
Touchscreen
Remote controle
Networking systeem
Besturingssysteem
Media player software
muziek cd's en digitale muziekbestanden
Toon Meer Aanwijzingen
1

Selecteer een server case . De belangrijkste factor om in gedachten te houden is ruisonderdrukking . Gewone computer server gevallen gebruik van meerdere ventilatoren om componenten zoals de voeding en de CPU koel te houden . Echter , stil gevallen bezuinigen drastisch op ruis door het strategisch gebruik van koellichamen . Kopen van 2

Selecteer de CPU . Gelukkig afspelen van muziek is een computationeel- intensieve taak , dus is het niet nodig de nieuwste kopen , bovenop de regel processor . Dat geld voor uw geluidskaart .
3

Kies een moederbord . Ten eerste , zal uw moederbord moeten de form factor van uw zaak past : meestal ATX of mini - ATX . Als u kiest voor een moederbord dat on-board grafische mogelijkheden heeft , dan zul je niet een aparte videokaart , die alleen zorgt voor meer geluid en warmte nodig . Tot slot , zorg ervoor dat de aansluiting van uw moederbord compatibel is met uw specifieke processor .
4

Installeer de random access memory ( RAM ) modules . Hoe meer geheugen je hebt , hoe sneller je computer draait . Ram modules zijn smalle kaarten die passen in dunne sleuven op het moederbord .
5

Installeer de geluidskaart . Het moet passen in een PCI-of PCI - e slot . Lynx en M - Audio zijn sterke merken op dit gebied .
6

Installeer een digitaal naar analoog converter . De DAC zal het digitale signaal te nemen van je CD en omzetten naar analoog voordat u het verzendt door naar de versterker en uiteindelijk de spreker . Rippen van cd's op deze manier garandeert geluid van hoge kwaliteit voor uw server .
7

Installeer de harde schijven . Een audiofiel server zal moeten minstens twee harde schijven : een voor het besturingssysteem en een voor data-opslag ( minimaal een terabyte ) . Het houden van uw muziekbestanden op een aparte schijf helpt om het afspelen soepel te houden . Solid state drives zijn snel , maar ook de duurste .

Touchscreen displays 8 zijn zeer populair voor audiofiele servers, omdat ze zo goed werken met intuïtieve muziek - management applicaties zoals iTunes . Afstandsbedieningen , zoals die gebouwd door Logitech ook goed werken .
9

Bepaal een netwerk plan. Sommige audiofielen gaan de extra mijl en installeer speciale toetsenborden in elke kamer , zodat ze kunnen muziek rechtstreeks af van de server af te spelen zonder een computer . Casa Tunes is gespecialiseerd in het bouwen van uitgang kaarten voor dit doel .
10

Selecteer het besturingssysteem . De drie belangrijkste besturingssystemen ( Windows , Mac en Linux ) alle werkzaamheden in audiofiele servers . Tweak de systeeminstellingen OS met het oog op het wegnemen van onnodige processen . Bijvoorbeeld , een Genesis Geavanceerd white paper Technologies op het bouwen van audio- servers suggereert het uitschakelen van de USB Plug en Play -functie die in de Windows XP- achtergrond draait .

Install mediaspeler-software 11 . Windows Media Center en Music Monkey zijn beide populaire keuzes terwijl iTunes is de speler van de keuze voor Macs . Kijk voor een intuïtieve interface . Zodra de software is ingesteld , kunt u beginnen met het rippen van uw cd's .

Previous: Next:
  Servers
·Hoe het opzetten van een SQL S…
·De OS Eisen voor een Altiris P…
·Hoe te korten op een Home Game…
·Wat is SAP IMG ? 
·Hoe te Xeon Install 
·HIPAA Eisen voor System Logs 
·Hoe maak je een VPS Make Out v…
·Hoe SQL Server leren 
·Zo plaatst Balance Apache 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe naar Mount een TrekStor harde schijf…
·Hoe kan ik dit oplossen een HP L7680 Pap…
·Hoe kom ik in de BIOS van een IBM Thinkp…
·Hoe te installeren van een laptop Antenn…
·Hoe je RAM te installeren in uw Acer lap…
·QWERTY- toetsenbord Tutorial 
·Hoe een verbrande cd Wis 
·Hoe maak je een computer aansluiten op e…
·Hoe maak je verbinding een klein Averate…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com