Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Hoe te Papierwerk bereiden voor scannen
Denk aan een scanner als een kopieermachine die digitale kopieën in plaats van papieren kopieën maakt . Veel flatbed scanners eruit kopieermachines met een glas dat je papierwerk op , een deksel af te sluiten en een licht dat over het papier loopt . De scanner maakt een foto via een Optical Character Recognition ( OCR ) -programma . Niet alle scanners werken op dezelfde manier , maar het proces van scannen is vergelijkbaar. Instructies

Install 1 scansoftware . Je moet meer dan vullen de verbindingen tussen een compatibele scanner en computer doen . Software moet TWAIN compatibel , dat is de industriestandaard voor scanners .

Open doelwit software 2 . Deze maakt gebruik van hetzelfde bestandstype dat u wilt dat de scanner te produceren , zoals Word voor tekstdocumenten of PhotoShop voor graphics . De meeste software maakt het scannen van en naar compatibele software . Als de jouwe niet , geopend scansoftware .
3

Verwijder eventuele nietjes of paperclips uit de documenten . Plaats het papier met de voorkant naar beneden op het glas bed van de scanner . De scanner bed moet aangeven waar aan line-up het papier (vaak de linkerbovenhoek ) . Sluit het deksel . Als u scant vanuit een boek , dekking van het boek met het deksel zo veel als je kunt zonder dat het deksel naar beneden .
4

Klik een bestand op uw menu dat iets als " Import file " , zegt of " Acquire bestand . " U kunt ook in staat om een knop op uw menubalk klikt . Een ander menu verschijnt waarin u wordt gevraagd om "Select Source ". Selecteer uw scanner in de lijst van keuzemogelijkheden .

Set besturingselementen voor kleur , grootte , oriëntatie en resolutie in het scanning menu box 5 . Sommige scanners kunt u het gebied schetsen te scannen met je muis . Papierwerk gescand op 100 tot 200 dpi produceert een fatsoenlijke kopie voor tekst , maar u zult waarschijnlijk willen 300 dpi of hoger voor foto's of tekeningen . U mag in staat zijn om andere opties te kiezen , maar dit zijn de belangrijkste keuzes voor de tekst .
6

Druk op de "Preview " knop , als je die optie , om te zien wat uw gescande papieren eruit zal zien willen . Maak eventuele aanpassingen en druk op " OK " om te scannen .

Experimenteer met het scannen van de controles als je niet van je resultaten 7 . Volgende keer , dan weet je de gewenste instellingen voor soortgelijke papierwerk .

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe maak je een HP 1200 scanne…
·Specificaties van Xerox Documa…
·Scannen van een origineel beel…
·Scannen Pearlized Foto 
·Lexmark X4690 Scanner Specs 
·Hoe maak je een handheld scann…
·Hoe kan ik een HP scanner F418…
·Hoe maak je een scanner In Ado…
·Hoe maak je een Pandigital One…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe HD opnemen in Windows Media Center 
·Hoe de Roland Stika SV - 12 Vinyl Cutter…
·Hoe de batterij in een Asus P5W DH Delux…
·Hoe maak je een Photobooth Camera Proble…
·Hoe de interne batterij vervangen op een…
·Hoe maak je een Flash Drive Bootable op …
·Hoe te Phoenix BIOS 4.0 Upgrade 
·Het schrijven van ISO naar een Flash Dri…
·Hoe de CPU upgrade op een HP TouchSmart …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com