Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Hoe te installeren Nikon Coolscan III
De Nikon Coolscan III , die werd uitgebracht in 1999 , was een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf . Nikon was het maken van 35mm film scanners voor jaren daarna , en hun ervaring konden ze de Coolscan III , dat was de eerste scanner Digital ICE , een baanbrekend stofverwijdering technologie te gebruiken en schepte een resolutie en kleurdiepte te creëren dat is nog steeds indrukwekkend . De scanner is aangesloten op de computer met behulp van de toen - fast SCSI ( Small Computer System Interface ) aansluiting -systeem , dat nu ter ziele . Echter , met een SCSI -naar-USB -kabel , kunt u de tien jaar oude scanner aansluiten op elke moderne computer . Wat je nodig hebt
Nikon Coolscan III scanner
SCSI -kabel
Stroomkabel
Computer
SCSI -poort of een USB-naar- SCSI -kabel
Nikon Coolscan III installatie CD
Flathead schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Kies een locatie voor uw scanner . Zorg dat er genoeg ruimte is voor ventilatie en zal niet onderworpen zijn aan drastische veranderingen in de temperatuur van direct zonlicht of tocht . De scanner moet 2 centimeter speling aan de bovenkant , 4 centimeter van de rug en voorzijde , en 2 centimeter van de zijkanten . Kopen van 2

Open het frontpaneel en verwijder het transport schroef met een muntstuk en schroef ze in de gaten op het achterpaneel .
3

Sluit het netsnoer en zet de scanner op om ervoor te zorgen dat de kabel goed is aangesloten . Wanneer het " ik " op de schakelaar naar beneden is , is het op .
4

Zet de scanner uit . Wanneer de " 0 " op de schakelaar naar beneden , de scanner is uitgeschakeld .
5

Sluit de SCSI- kabel aan op de scanner en vervolgens naar uw computer . Omdat SCSI-kabels niet kan worden aan-of afgesloten met de apparaten die ze verbinden aan , schakel de computer en de scanner . Als u de scanner aansluit op een SCSI-keten , schakel alle apparaten in de keten .
6

Selecteer de juiste optie met de terminator schakelaar op de achterkant van de scanner . Als de scanner is het laatste apparaat in de SCSI-keten of het enige apparaat , selecteert u " ON ". Als het niet het laatste apparaat , selecteert u " OFF . "
7

Stel de scanners SCSI-ID . Elk apparaat in de SCSI- keten heeft een aantal die het identificeert . Stel de ID in een aantal dat niet 0 , 1 , 3 of 7 , omdat deze getallen gewoonlijk worden gebruikt om de computer en elementen in de computer te identificeren . Heeft een nummer dat al in gebruik is door een ander apparaat in de SCSI-keten niet gebruiken . Het ID-nummer wordt veranderd door het aanpassen van de draaiknop aan de achterzijde met een platte kop schroevendraaier . Zorg ervoor dat de scanner niet is aangesloten bij het instellen van het ID-nummer .

Turn 8 op de scanner door op de " I " op de schakelaar omlaag .
9

Plaats de installatie- cd in uw computer en start het op.
10

Volg de aanwijzingen om het stuurprogramma voor uw scanner te installeren . In Windows , wordt u gevraagd om de computer direct naar de stuurprogramma's voor uw nieuw geïnstalleerde scanner . Richt het besturingssysteem om uw cd-station voor deze bestanden en laat het ze te kopiëren . in een Macintosh-systeem , open de cd en dubbelklik op het installatiebestand in de gewenste taal en volg de aanwijzingen op het scherm . < br >
11

Start de computer opnieuw om de installatie te voltooien .

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe te 2X2 Dia's op een Epson …
·Hoe kan ik een Epson GT 15000 …
·Hoe kan ik een HP scanner F228…
·Hoe maak je een scanner reinig…
·Hoe je X - Rays converteren na…
·Lexmark X4690 Scanner Specs 
·Scannen & Custom Documenten be…
·Hoe een HP Scanjet 4890 Proble…
·Hoe maak je een HP 3333 scanne…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Epson bonprinters Repareer 
·Hoe te Thinkcentre 8141 Memory Upgrade 
·Interactieve kenmerken van E - boeken op…
·Hoe de computer Probleem Diagnose op Inp…
·Hoe je RAM Defragmenteren 
·Kunt u Sluit een computer met VGA naar S…
·Hoe maak je een XP harde schijf verplaat…
·Hoe Dell Latitude Problemen Diagnose 
·Hoe maak je RAM -geheugen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com