Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Delen van een eenvoudige scanner
Scanner -technologie is altijd een vooruitgang . Deze kleine elektronische apparaten , geschikt voor het produceren van digitale beelden vanaf een materiële bron , worden veel gebruikt in huizen en kantoren over de hele wereld . Door de jaren heen , hebben scanners geëvolueerd van de eenvoudige types trommel om de standaard flatbed scanner die is tegenwoordig heel gewoon . Scanners hebben vereenvoudigd en vergroot de productiviteit van veel mensen , onderlinge koppeling van de fysieke en digitale wereld . Er zijn verschillende delen van een scanner die kunnen fungeren . CCD

meeste scanners
nemen CCD's , of ' Charged Coupled Devices , " in hun systemen . Licht kunnen waarnemen in verschillende vormen , CCD's reageren op het licht impuls door lichtgevoelige cellen . De CCD's ' optische lenzen vangen het binnenkomende licht , die vervolgens naar een ontvanger via een analoog signaal wordt verzonden . De voordelen van CCD's zijn een verbeterde kwaliteit , kleur en verzadiging .
CIS

Ook bekend als de "Contract Image Sensor , " het GOS functies zoals de CCD , maar het de ondersteuning van optische lenzen om het licht te manipuleren hoeft niet . Kleiner zijn dan de CCD , wordt dit onderdeel vaak gevonden op kleinere scanners . De voordelen van het gebruik van CIS zijn een verbeterde scherpte , kwaliteit en kleur .
A /D converter

Scanners
kan niet goed functioneren zonder de A /D converter . De analoog - naar - digitaal converter converteert het analoge signaal van de CCD of CIS een snellere en meer compacte digitale signaal . Digitale signalen kunnen vervolgens worden overgedragen als nodig is door middel van computers en aanverwante randapparatuur .
Havens

Nadat de beelden worden vastgelegd in een scanner , moeten de gegevens worden overgebracht naar een randapparaat , zoals een computer , mobiele telefoon of camera . Dit is mogelijk door het gebruik van poorten om beide apparaten aan te sluiten . De drie generieke poorten die meestal worden gebruikt zijn de SCSI , EVP , en de USB -poort . De SSCI --- of Small Computer System Interface --- een kaart gebruikt om volledig te functioneren , terwijl de EVP --- of Extended Parallel Port --- wordt rechtstreeks aangesloten op de parallelle poort van een computer . De Universal Serial Bus of USB --- --- is een nieuwe, meer functionele poort die beschikbaar zijn op de meeste moderne computers is .

Previous: Next:
  Scanners
·Scannen van een origineel beel…
·Specificaties van de HP Scanje…
·Hoe kan ik een document scanne…
·Hoe maak je een scanner Driver…
·Scannen naar een document op e…
·Problemen met een VuPoint Slid…
·Hoe maak je een scanner reinig…
·Hoe de Glass Clean Van Mijn HP…
·Hoe te repareren Canon Scanner…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·De specificaties van een VBI S96J Notebo…
·U kunt delen eBooks op Kindle ? 
·Hoe de Brother MFC - 420CN Problemen 
·Hoe de R340 Ink Pad Reset 
·RAW vs FAT SD Cards 
·Hoe te initilize mijn externe harde schi…
·Hoe kan ik een Iomega Hard Drive 500GB M…
·Hoe te Overclock zonder een BIOS Toestem…
·Mijn Laptop Charger laadt niet op mijn b…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com