Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Aanwijzingen voor ScanSnap S1500
De ScanSnap S1500 is een scanner die kan worden aangesloten op uw computer thuis of op kantoor via een USB -kabel . Deze scanner zal u toelaten om snel documenten en foto's op de harde schijf van uw computer te scannen om te bewerken , af te drukken of te delen met anderen via het internet . Met een paar minuten van de setup zul je in staat zijn om de scanner aan te sluiten op uw computer en het opzetten van de software die nodig is om de Scan Snap S1500 te bedienen . Instructies
1

Verwijder de beschermende tape van de achterzijde van de ScanSnap scanner als u hebt gekocht het apparaat gloednieuw. Open het deksel van het apparaat en verwijder de beschermende platen aan de binnenkant van het apparaat . Trek aan de hendel aan de rechterkant van de scanner om de openstelling van het lichaam en trek de beschermende kaart binnen . Sluit het lichaam en het deksel . Kopen van 2

Plaats de installatie- cd die bij de scanner is geleverd in het cd /dvd- station op uw computer . De installatiewizard wordt automatisch gestart . Klik op de " Install Producten " knop . Klik op " Next " op het volgende scherm . Kies de doelmap voor de software die moet worden geïnstalleerd en klik op " Next . " Klik op " Ik accepteer " op de licentie-overeenkomst pagina . U ziet een statusbalk die aangeeft dat de installatie plaatsvindt zien . Wacht totdat deze is voltooid en klik vervolgens op de knop "Voltooien" .
3

Sluit de voedingskabel aan op de aansluiting aan de achterkant van de ScanSnap . Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op een open stopcontact . Sluit een uiteinde van de USB- kabel aan op de poort aan de achterkant van de scanner . Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op een vrije USB- poort op uw computer .
4

Open het deksel van de scanner . Een blauw lampje gaat branden dat het apparaat is ingeschakeld en klaar voor gebruik . Open de ScanSnap manager programma dat u zojuist hebt geïnstalleerd op uw computer . Plaats een document of foto in de krant goot aan de bovenkant van het apparaat en druk op de " Scan" knop .

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe maak je een Busted Belt in…
·Hoe te Oude documenten scannen…
·Scannen van een beeld met behu…
·Hoe de Strobe XP 220 Gebruik 
·Hoe te Thermisch papier 
·Scannen Met een Nikon Coolscan…
·Canon 5600F Vs . 8400F 
·Mustek 1200 CU Installatie 
·Epson Perfection V300 Photo Sp…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
Hoe maak je een SIM-kaart wijzigen een i…
  Hardware Articles
·Hoe je pop - ups toestaan ​​op een speci…
·Hoe maak je een Flash Drive Install 
·DMA naar Sata Converter 
·Hoe te wissen van een 2Gb Cruzer Micro U…
·Hoe maak je een CPU Multiplier Athlon XP…
·Waarom heeft D Drive My Dell Computer 's…
·Hoe maak je een MacBook Pro Theme Pas 
·Hoe maak je een Canon S900 printer reini…
·Wat is het verschil tussen een CD-speler…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com