Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Toverstaf draagbare scanner instructies
Magic Wand is een serie draagbare scanners geproduceerd door VuPoint Solutions . De Magic Wand is compatibel met Windows XP , Windows Vista en Windows 7 -besturingssystemen , alsook Mac OS 10.4 en hoger . De unieke eigenschap dat de Magic Wand , afgezien van andere scanners zet is het feit dat het niet een verbinding met een computer nodig om een ​​document te scannen . Daarom, met behulp van de toverstaf , het scannen van documenten kan worden overal en altijd gedaan . Wat je nodig hebt
MicroSD geheugenkaart
Paperclip
Document
Toon Meer Aanwijzingen
1

Verwijder het batterijdeksel door naar beneden te duwen en schuiven de deur uit de scanner . Plaats een 4,2 V oplaadbare lithium -polymeer batterij in het batterijcompartiment , ervoor te zorgen dat de positieve pool van de accu lijn is met de " + " kant van het batterijcompartiment . Vervang de batterij deur . Schakel de scanner door op de schakelaar om ervoor te zorgen dat de batterij is opgeladen en correct geïnstalleerd . Kopen van 2

Schakel de Magic Wand scanner . Plaats de microSD -kaart in de microSD-sleuf . De microSD sleuf is gelegen op de metalen zijde van de scanner . Zet de Magic Wand scanner om ervoor te zorgen dat de microSD -indicator verschijnt op het LCD -scherm .
3

Format de microSD-kaart door op de indeling knop met het uiteinde van een paperclip . Druk op de scan- knop als een "F " verschijnt op het LCD-scherm . Wanneer de SD -kaart -indicator stopt met knipperen , is de microSD-kaart klaar formatteren .
4

Stel de tijd in door op de ingestelde tijd knop met het einde van de paperclip . Het LCD -scherm wordt gelezen 1 # # . Druk op de C /BW of de knop DPI om het jaar in te stellen en druk op de scan -knop om de instelling te bevestigen . Het LCD -scherm zal dan lezen 2 # # . Druk op de toetsen als voorheen om de maand in te stellen . Bevestigen als voorheen en herhaal de stappen om de datum uur en de minuten in te stellen als de tijdsinstelling volgorde vordert op het LCD-scherm . Zet de scanner uit .
5

Reinig de onderkant van de scanner met de doek voorzien . Zet de scanner aan . Kalibreer de scanner door het op de "White Balance Calibration " papier , bij de scanner . Druk op de C /BW -knop . Druk op de scan -knop terwijl de C /BW knop ingedrukt te houden . Laat beide knoppen . De SD -kaart indicator knippert en de rode en groene lichten gaan aan. Scan de white paper als het rode lampje uitgaat , en doorgaan tot het groene lampje uit .
6

Stel de resolutie door op de DPI -knop totdat de gewenste resolutie laat zien op het LCD -scherm . < Br >

Plaats 7 het document op een vlakke ondergrond . Plaats de scanner boven op het document , 5/8 3/4-inch vanaf de bovenkant van het document , het document centreren tussen de aftastinrichting indicatoren op het lichaam van de scanner . Zorg ervoor dat de scanner is plat tegen het oppervlak van het document en druk op de scanknop . Schuif de scanner langzaam en gestaag naar beneden het document . Druk nogmaals op de scan knop om te stoppen met het scanproces .
8

Sluit de scanner aan op een computer door de stekker USB- kabel van de scanner in zowel de scanner en de computer . De computer zal de scanner als verwisselbare schijf herkent . Klik op "open map" om de documenten die zijn opgeslagen op de microSD -kaart . Bewaar de documenten op de computer .

Previous: Next:
  Scanners
·Mijn Scanjet 5470c niet werken…
·Hoe kan ik een document scanne…
·Hoe maak je een scanner Driver…
·Hoe de UPC Barcode Begrijp 
·Hoe je foto's scannen naar Her…
·Hoe om documenten te scannen m…
·Hoe te Slides converteren 
·Welke informatie heeft een Bar…
·Hoe kan ik een Dell- scanner g…
  Related Articles
Hoe maak je een grafische kaart vervange…
Hoe om video's op een draagbare multimed…
Specs voor een Nokia N810 Internet Table…
Hoe maak je een draagbare Server Build 
Informatie over draagbare handheld scann…
Pros & Cons van Portable Vingerafdruk Sc…
Hoe Vergelijk Portable Scanners 
De voordelen van het gebruik van een dra…
Hoe maak je een Pandigital Portable Phot…
  Hardware Articles
·Wat zijn LAN Jacks ? 
·Canon BJC - 80 Fouten 
·Hoe Memory installeren in Motion Computi…
·Hoe de Epson R300 Reset 
·Waarom is mijn laptop opeens niet bewust…
·Hoe maak je een geheugenkaart installere…
·Hoe kan ik een Sony Vaio Laptop Finance 
·Hoe kan ik een fax ontvangen met Lexmark…
·Hoe te Stuff 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com