Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Hoe maak je een HP -TWAIN-scanner verwijderen
Veel HP scanners gebruiken een interface bekend als TWAIN om te communiceren met de grafische programma's op computers van gebruikers . Eenmaal geïnstalleerd , kan de scanner worden gebruikt door een programma op de computer die een opdracht om beelden te nemen van TWAIN- apparaten beschikt . Wanneer een HP TWAIN -scanner is gebroken of vervangen , is het belangrijk om de drivers en andere software in verband met de scanner om ervoor te zorgen dat de software niet in strijd is met de toekomst scanners die zijn geïnstalleerd veroorzaken te verwijderen . Instructies
verwijderen Scanner Drivers
1

Open het menu Start van Windows door te klikken op de Windows Orb op de taakbalk . Klik op de link "Configuratiescherm" in het menu Start naar het Configuratiescherm van Windows te openen . Kopen van 2

Klik op de " Hardware en geluiden " schakel in het Configuratiescherm . Klik op de " Device Manager "-link , bevestigt de actie in de User Account Control in als UAC is ingeschakeld op uw computer .
3

Vouw de " Imaging Devices " vermelding in de Device Manager . Zoek de TWAIN -scanner die u wenst in de lijst wilt verwijderen , dubbelklikken op het venster " Eigenschappen" te openen .
4

Klik op het tabblad ' Driver ' . Klik op de " Uninstall " knop en volg de aanwijzingen op het scherm om het stuurprogramma van de HP scanner software te verwijderen . Start de computer opnieuw om de wijziging door te voeren .
Verwijderen Gebundelde Scanner Software
5

Open het Configuratiescherm en klik op de " Een programma verwijderen " link onder de " programma " rubriek . Wacht terwijl de programmalijst wordt gevuld met alle van de programma's die momenteel op uw computer geïnstalleerd .

Blader 6 door de lijst en vind de imaging software geïnstalleerd voor gebruik met uw HP TWAIN -scanner . Klik op de deelnemerslijst voor de software om deze te selecteren .
7

Klik op de " Uninstall " of " Wijzigen /verwijderen " entry boven de lijst om de wizard voor verwijderen te starten . Volg de aanwijzingen op het scherm om het verwijderen van de software te voltooien .
8

Herhaal de procedure om andere software die is geïnstalleerd samen met drivers voor uw HP-scanner en het gebruik van software te verwijderen . Zodra alle software is verwijderd , herstart uw computer als u hierom wordt gevraagd na het verwijderen van een specifiek stuk software.

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe het opzetten van een HP 85…
·Scannen Met een Nikon Coolscan…
·Hoe het opzetten van een Artec…
·Hoe je negatieven van foto's o…
·De beste PPI voor afdrukken en…
·Hoe de One Touch 4.0 Lade Verw…
·Hoe te negatieven kopiëren op…
·Hoe een HP Scanjet 4670 Instal…
·Hoe je de scanner gebruiken op…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Compaq Armada Battery Vervang 
·Hoe USB converteren naar CBM 
·Hoe het opzetten van meerdere SCSI schij…
·Hoe Recycle een printer Cartridge 
·Hoe om te controleren of de USB -poorten…
·Wat is een Deskjet printer 
·Antec BP350 Specificaties 
·Hoe kan ik een Dell Latitude D520 Demont…
·Hoe naar Home Servers Make Out van Oude …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com