Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
De multimedia-elementen van een scanner
Scanners worden gebruikt in een breed scala van multimedia-applicaties , met diverse speciale types ontworpen om de behoeften van ieder medium te voldoen . De multimedia-elementen van scanners zijn afhankelijk van het medium . Bijvoorbeeld , animatie vereist een eigen soort scanner en scansoftware , net als gedrukte media . De multimedia vaak gebruikt in het scannen is divers , en omvat print, animatie , transparant en foto- negatief . Photo Negative

scannen foto negatieven vereist een flatbed scanner in staat is het accepteren van een transparantie media-adapter . TMA's , gemonteerd in de klep van de scanner , bevatten een lamp die licht naar beneden door de foto negatief , het omkeren van de negatieve imago weerspiegelt . Scanner software die in film modus schakelt de lamp in de scanner bed , waardoor het licht van de TMA tot het betalen coupled device te bereiken in de scanner lichaam . De CCD detecteert het licht , digitaliseert de afbeelding en stuurt deze naar de aangesloten PC , wanneer blijkt omgekeerd .
Transparant Media

Multi - format transparantie scanners scant het gamma van transparante media, van 35mm tot 4 inch met 5 inch transparanten . Transparanten meet 4 cm bij 5 centimeter worden vaak gebruikt voor afdrukken op beelden te creëren . Transparantie scanners werken op een wijze soortgelijk aan een flatbed scanner voorzien van een TMA . Ze hebben niet een lamp in de scanner lichaam , en hebben een bovenste lamp ontworpen voor high - volume , professioneel gebruik . Transparante media bevat meer details dan gedrukte media over een breder tint en hogere verzadiging van kleur , en vereisen een scanner die kan digitaliseren dat bereik en kleur, terwijl we trouw blijven de details van het origineel .
< Br > geanimeerde media

grootformaat scanners , wanneer gebruikt in combinatie met software animatie - scanning zoals ToonBoom Animate , TVP animatie of Digicell Flipbook , dienen als de ideale hardware voor het scannen geanimeerde media. Geanimeerde media vereist een grote scan oppervlak om de standaard 12 - veld papier het is gemaakt op , waarvan 12 inch maatregelen door 8.85 inches accepteren . Vaak gevonden met een 11 -inch - by - 17 - inch scannen oppervlak , grootformaat scanners aan de behoeften van animators bekwaam . High - end grootformaat scanners , ontworpen om de behoeften van professionele animators voldoen , variëren van $ 4.000 tot $ 8.000 , afhankelijk van de fabrikant , maar modellen ontworpen voor de niet-professionele in het achterhoofd kan worden gevonden voor minder dan $ 500 .
< br >
Print media

Flatbedscanners
zijn ontworpen voor gedrukte media , zoals foto's , en worden ingedeeld in drie groepen : entry- level , mid - level en high - end . Instap scanners zijn ontworpen voor gebruik in huis of kantoor aan huis en voor niet - commerciële toepassingen . Commerciële toepassingen echter , zoals high - volume foto scannen , vereisen een mid - level of high - end scanner , en vaak komen gebundeld met software pakketten gewijd aan media , zoals Adobe Photoshop afdrukt . Scanner resolutie wordt gemeten in monsters per inch , of SPI . Mid - level scanners meestal scannen met een resolutie van 600 spi door 1200 spi , terwijl entry- level scanners hebben een standaard resolutie van 300 spi tot 400 spi , waardoor scanners mid - level beter afgestemd op de behoeften van professionele print - media toepassingen . High - end scanners worden vaak gebruikt in commerciële toepassingen , zoals die gebruikt worden in het tijdschrift industrie .

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe te kopen Biometrische hand…
·Verschillen tussen Epson Perfe…
·De voordelen van Scanners 
·Hoe maak je een Canon Pixma MP…
·HP Scanjet 8250 Instructions 
·Hoe te digitaliseren Posters 
·Scannen Post bij het postkanto…
·HP ScanJet 4200C Resolutie Cap…
·Scanjet 5300C Problemen oploss…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe de partitie Clean op een harde schij…
·Hoe je SD-geheugenkaarten Defragmenteren…
·Inktfilters installeren in een HP Office…
·Hoe maak je een Memory Card Repair voor …
·Hoe te beginnen gebruik van een HP Pavil…
·Hoe het opzetten van een geluidskaart 
·Over Gateway Laptop Screen Replacement 
·Hoe het aansluiten van mijn computer naa…
·Hoe te Thinkpad Hard Drive Vervang 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com