Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe maak je een computer Processor
De processor van de computer bestuurt de gehele machine en haar activiteiten . De computer is afhankelijk van de processor om alle software programma's draaien , en de efficiëntie van de processor direct correleert met hoe goed de computer werkt . Het is belangrijk om de juiste processor voor uw behoeften . Bijvoorbeeld, de meeste processors die binnenkomen budget PC staat om de behoeften van een gaming computer hanteren. Leer hoe u de juiste computer processor selecteert u tijd te besparen en te helpen uw computer soepel werken . Instructies
1

Bepaal de behoeften van uw computer . Zal u worden gebruikt voor eenvoudige taken zoals tekstverwerking en e-mail ? Of misschien heb je het nodig hebt voor meer intensieve taken , zoals het grafisch ontwerp en gaming ? Bij het bepalen van uw behoeften , rekening houden met de aard van de programma's die je het vaakst worden uitgevoerd . Kopen van 2

Overweeg het type computer dat u zult gebruiken in termen van fysieke omgevingen . Desktop pc's verbruiken veel meer elektriciteit dan laptops , en kan dus gebruik maken van krachtigere computer processors die opeten meer energie . De meeste laptop fabrikanten zijn intentie op de laptop levensduur van de batterij uitbreiding zoveel mogelijk , en het correleren van computer processors zijn eveneens laag vermogen ( zowel in termen van energie en de snelheid van de processor ) .

Account voor 3 toekomstige computer nodig heeft en hoe u van plan om de computer te gebruiken na de eerste paar jaar van gebruik . Ook bepalen hoe lang je van plan bent om deze computer te houden . Veel budget pc's zijn low - cost , low -powered processors die geschikt kunnen draaien hedendaagse software , maar zou moeite hebben om volgend jaar een upgrade programma's te draaien . Als u van plan te blijven om deze computer te gebruiken voor meer dan 2 jaar , kan dit probleem verhelpen de processor aan uw huidige behoeften met het oog op een goed functionerende computer in de toekomst overschrijden .
4

Kies de processor van de computer fabrikant . De twee grote fabrikanten zijn Intel en AMD . Beide merken bieden unieke sterke punten . Elk jaar , een fabrikant biedt meer innovatie dan de andere en leapfrogs opzichte van haar concurrenten , alleen achter de volgend jaar te vallen . Terwijl AMD biedt doorgaans sterke prestaties , Intel heeft over het algemeen een bredere selectie van low -powered processors die goed zijn voor laptops en budget -pc's zijn .
5

Raadpleeg een computer technicus of consument beoordeling publicatie zoals " Consumer Reports "magazine om advies over hoe goed de meest recent uitgebrachte computer processors presteren krijgen . Fabrikanten vrij nieuwe versies van processors zo vaak als een keer per kwartaal.
6

Vergelijk de adviezen die u in stap 4 op de adviezen van een betrouwbare beoordeling bron, zoals online recensie website van CNet 's ontvangen ( zie bronnen hieronder ) . CNet is een van de meest vertrouwde autoriteiten op computers , en stuurt de computer delen door middel van strenge tests om hun kwaliteit en prestaties te controleren .
7

Selecteer het type processor familie , zoals de AMD Opteron -of Intel Xeon , dat beste past bij uw behoeften en krijgt lovende kritieken van je consulten in Stap 4 en Stap 5 . Deze familie types verder onderverdelen van de tientallen soorten van computer processors beschikbaar voor de consument . Binnen deze familie types zijn specifieke processors categorisch gelabeld voor het beoogde doel .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe maak je een Stuck geheugen…
·Hoe te installeren en vervange…
·Hoe de Intel P6IWP - Fe Moeder…
·Wat is een moederbord ? 
·7600GT Vs . 6800Ultra 
·Wat is het controleren van NVR…
·Die bussnelheid wordt geassoci…
·Hoe je virtueel geheugen Leg 
·De specificaties en MB's voor …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Toshiba Vista Recovery Di…
·Hoe je DNS configureren voor Exchange 20…
·Hoe maak je visitekaartjes scannen 
·Hoe kan ik vergelijken goedkope printers…
·Specificaties voor een Vostro Notebook D…
·Hoe maak je een HP 4900 Problemen 
·Sneltoetsen helpen om personages te creë…
·Hoe maak je een monitor toe aan een Dell…
·Hoe te kopiëren van een Systeemherstel …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com