Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe maak je een computer audio probleem op te lossen
zo geavanceerd als personal computers zijn geworden , hardware problemen blijven gemeenschappelijke plaats . Vaststelling van de bron van het probleem is vaak de beste manier om frustraties met onbetrouwbare computer componenten te overwinnen . Audio hardware kunt u luisteren naar cd's en media bronnen gestreamd vanaf het Internet . Vaststelling van het ontbreken van geluid van een computer kan zo simpel zijn als de herziening gebruikersinstellingen worden of is een indicatie van meer ernstige hardwarestoring. Instructies
1

Bevestigen luidsprekers worden aangesloten inch Als de luidsprekers van de computer vereisen een stroombron te bedienen , controleren ze de macht hebben . Bevestig het besturingssysteem volumeknoppen zijn niet gedempt en het volume is ingeschakeld . Als u de hardware -knoppen gebruiken om audio van uw laptop of toetsenbord te bedienen, zorg deze knoppen correct functioneren door ze te vergelijken met de volumeniveaus weergegeven in het besturingssysteem . Kopen van 2

Bevestig niets is aangesloten op de hoofdtelefoonaansluiting . Als een andere gebruiker linker koptelefoon aangesloten , zal het geluid van de luidsprekers van de computer uitgeschakeld.
3

Installeer de driver voor de geluidskaart of audio -apparaat . Drivers zijn softwareprogramma's ontworpen om de functies van hardwarecomponenten op uw computer systeem te regelen . Af en toe , de bestanden voor deze programma's worden beschadigd . Gebruik uw besturingssysteem de instellingen voor systeem apparaat om de driver te vinden voor uw audio -hardware en verwijderen van de driver . Rebooten van de computer zal de originele driver bestanden opnieuw te installeren en het probleem misschien verhelpen .
4

Een upgrade van de audio device driver door het downloaden van de nieuwste versie van de website van de fabrikant . Veranderingen in de software of andere hardware op uw computer kan soms conflicten met uw audio device driver veroorzaken . Daardoor fabrikanten regelmatig updaten de software conflicten of fix andere fouten ontdekt door de gebruikers van de apparatuur . De driver updaten zal ervoor zorgen dat u de nieuwste versie die bekend operationele problemen met het apparaat is opgelost .
5

Zorg ervoor dat de hoofdtelefoon niet een probleem hebt . Laptops en andere mobiele computers lijden vaak aan jacks beschadigde hoofdtelefoon vanwege veelvuldig gebruik of stress op de kabel wanneer deze is aangesloten op de aansluiting . Bij deze aansluitingen falen, kan de audio van de koptelefoonaansluiting vervormd worden of niet volledig . Afhankelijk van uw laptop , kunt u in staat om een kleine printplaat met de audio -aansluitingen bevat vervangen. Als deze verbindingen niet zijn gemaakt op een aparte printplaat , moet u het hele moederbord van je laptop te vervangen . Jack mislukkingen op desktop modellen zullen vereisen het vervangen van de geluidskaart . Als de audio op uw computer is geïntegreerd met het moederbord , gebruik een uitbreidingsslot voor een andere geluidskaart voegen , en de geïntegreerde geluidskaart die niet meer functioneert schakelen .
< Br >

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe de Dell Latitude D630 Blue…
·Presario 6000 RAM Specificatie…
·Hoe naar Power Drain Vanaf het…
·Hoe de processor in een Toshib…
·Kleur Slot Vermelding op Moede…
·Hoe te weten hoeveel RAM kan w…
·Verschil tussen PC2100 en PC16…
·Hoe kan ik een Asus P5KPL - CM…
·Specificatie voor de eMachines…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Is een computer instellen op een tapijt …
·Hoe maak je een toetsenbord en muis Toet…
·Hoe te IIS opnieuw installeren op SBS 20…
·Hoe kan ik een HP Deskjet laten denken d…
·Hoe maak je een IDE harde schijf toevoeg…
·Hoe kan ik Refill een inktpatroon vanaf …
·Hoe schakel ik het numerieke toetsenblok…
·Canon MP470 instructies 
·Hoe Hook Up een interne Laptop Notebook …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com