Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe Memory in Pairs of Single Modules installeren
De meeste moderne computer moederborden gebruiken 168 - pins DIMM- sleuven voor RAM-chips van de computer te houden . Elk van deze sleuven bevatten alles wat moet de computer naar de RAM , zodat de DIMM kan worden geïnstalleerd met een tegelijk . Oudere computers , meestal degenen die de oorspronkelijke Pentium chip hebben of eerder , gebruikt 72 - pins SIMM slots . Deze sleuven worden altijd gevonden in paren en moet je twee identieke geheugenchips in elk paar sleuven installeren of de computer niet het RAM herkent . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
RAM-chip ( s ) op Twitter Toon Meer Aanwijzingen
installeren van SIMM
1

Koppel uw PC en alle kabels loskoppelen van de achterkant ervan . kopen van 2

Leg de computer op zijn rechterkant en verwijder het linker zijpaneel , die nu boven op de computer . Elke computer heeft een andere methode voor het verwijderen van deze dekking , zodat uw handleiding te raadplegen voor specifieke instructies .
3

Zoek de SIMM -sleuven op het moederbord . Deze zal gewoonlijk aan de buitenrand van het moederbord . Zodra u de SIMM slots hebt gevonden , lees de markeringen op het einde van de sleuven om te bepalen welke paring ze behoren. Aangrenzende SIMM slots zijn niet altijd op dezelfde koppeling . Voor de meeste moederborden , zal de paringen worden geëtiketteerd " 0 " of " 1 . "
4

Verwijder eventueel huidige SIMM , als u het vervangen van het geheugen , door uit te drukken op de veren aan het einde van de SIMM slot en het trekken van de oude herinnering uit . Vergeet niet om zowel SIMM verwijderen uit de paring .

Place 5 de nieuwe SIMM over de sleuf met een hoek van 45 graden . De uitsparing in het midden van de SIMM en aan een uiteinde van de SIMM moet overeenkomen met de uitsparingen op de SIMM slot . Langzaam tilt de chip tot de veren aan de zijkant van de sleuf vastklikken . Herhaal deze procedure voor de andere SIMM in de gepaarde sleuf .
DIMM's installeren
6

Schakel de computer uit, verwijder alle kabels en zet hem op zijn rechterzijde . Gebruik je schroevendraaier aan de linkerkant te verwijderen dekken volgens de aanwijzingen voor uw specifieke computer .
7

Zoek de DIMM-slots , die normaal op de buitenste rand van het moederbord . Als u de slots gevonden , lees de cijfers op het moederbord aan een uiteinde van de gleuf de laagst genummerde lege sleuf voorbeeld.
8

Verwijder de oude DIMM uit een slot , als er geen beschikbare slots , en druk deze de bevestigingsmiddelen aan de uiteinden van de sleuf en de DIMM trekken .

Plaats de 9 andere DIMM in de sleuf , zodat de twee ruimten op de onderzijde van de chip wedstrijd met de twee inkepingen op de DIMM-sleuf . Duw de DIMM voorzichtig naar beneden totdat de bevestigingsmiddelen vastklikken .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe een HP Pavilion Moederbord…
·Hoe de Dell Latitude D630 Blue…
·Hoe maak je een SD-kaart wisse…
·Specs van de Radeon 6970 
·AT Vs . ATX moederbord 
·Systeemvereisten voor de Nvidi…
·Specs voor de ATI 32 MB Rage P…
·8800 GTS Compatibel Intel Moed…
·Hoe om te upgraden naar 2G 440…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Kan een iPad Run iCal ? 
·Hoe de BIOS resetten op een laptop 
·Hoe om bestanden te herstellen van een g…
·Hoe een eTower 600is Processor Upgrade 
·Hoe tot 3 monitoren gebruiken op een Thi…
·Hoe de Screen Fit Maak Binnen de monitor…
·Hoe te Operate Mijn iMac 24,5 
·Aanbevelingen voor Intel 
·DIY omzetten van VGA naar Composiet 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com