Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe je het moederbord te verwijderen uit een Gateway M465 - E Laptop
Laptop vervangende onderdeel is niet zo intuïtief als het proces is met desktop computers te wijten aan het verschil in grootte , maar met een zekere mate van toewijding en voorzichtigheid , zelfs het moederbord kan worden verwijderd voor vervanging of reparatie , zonder de noodzaak om een computer technicus te raadplegen . De meeste laptops , vooral PC laptops , zijn eveneens ontworpen ( zelfs de Gateway M465 - E ) , en de onderdelen worden in een bepaalde volgorde om een redelijke standaard voor vervanging van onderdelen te voorzien verwijderd . Wat je nodig hebt
Kleine kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
Instructions
1

Koppel het netsnoer uit de laptop en verwijder de batterij om statische ontlading in removal deel voorkomen . De batterij bevindt zich aan de onderkant van het apparaat . Beweeg de batterij schuifvergrendeling naar de ontgrendelde positie , schuif de vrijlating luik batterij en schuif de batterij uit de notebook . Kopen van 2

Verwijder het toetsenbord . Raadpleeg de volgende sectie voor deze multi - step proces .
3

Koppel alle kabels en onderdelen die het moederbord aansluiten op de rest van de hardware . Dit omvat de CPU en CPU-ventilator , de harde schijf , cd /optische drive , draadloze netwerkkaart en USB- kabel van .
4

Verwijder de geheugenmodule voorzichtig naar buiten te drukken op de clip aan elk uiteinde van de module totdat de module komt omhoog , trek de geheugenmodule uit de sleuf .
5

Verwijder de draadloze netwerkmodule . Draai het draadloze netwerk baai schroef ( deze schroef kan niet worden verwijderd ) , verwijder dan het draadloze netwerk afdekplaatje . Ontkoppel de twee antennekabels en verplaats ze uit de weg . Als uw kaart wordt gehouden door klemmen , druk naar buiten op de clip aan elke kant van de module totdat de module komt omhoog , of als uw kaart wordt gehouden door een schroef , verwijder de schroef . Trek de module uit de sleuf .
6

Verwijder het moederbord voorzichtig . Draai de schroeven vast te houden aan het chassis ( verspreid over het bord ) en til het uit , plaats het op een statisch - vrij oppervlak . Zorg ervoor dat er niets is nog steeds het vastbinden van het moederbord naar andere apparaten of de laptop chassis zelf .
Het toetsenbord verwijderen
7

Verwijder het toetsenbord schroef ( gemarkeerd met een " K " ) , terwijl de onderkant van de notebook is nog steeds naar boven , en bewaar deze op een veilige plaats . Draai de zes geheugen afdekplaatje schroeven en een draadloos netwerk bay schroeven ( deze schroeven kunnen niet worden verwijderd ) , verwijder vervolgens de baai beslaat . Als uw notebook heeft de twee optionele toetsenbord schroeven , verwijder ze .
8

Verwijder de twee scharnieren schroeven met een kleine kruiskopschroevendraaier en leg ze op een veilige plaats . Steek de kleine platte schroevendraaier onder de bodem van elk scharnier deksel en voorzichtig wrikken omhoog .
9

open het LCD-paneel voorzichtig naar de volledig geopende positie . Steek de kleine platte schroevendraaier onder de rechterkant van het toetsenbord cover en voorzichtig wrikken het op. Trek de afdekking van het Notebook . Wees voorzichtig dat u het LCD-scherm beschadigen .
10

Til de achterkant van het toetsenbord iets , dan schuift het langzaam in de richting van het LCD-scherm aan het toetsenbord tegenhoudoren zich aan de voorkant van het toetsenbord vrij te geven . Draai langzaam het toetsenbord naar u toe , zodat het ligt toetsen naar beneden op de top van uw notebook .

Dia 11 het zwarte toetsenbord connector clip en optionele EZ Point clip aan de voorkant van de notebook en verwijder de kabels . Wees voorzichtig en laat geen andere onderdelen aanraakt of beschadigt .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·8500GT Vs . 7600GT 
·Hoe kan ik een nieuwe processo…
·Instructies voor een RAM upgra…
·Doel van een Network Interface…
·Hoe te NVIDIA bijwerken 
·Hoe de CMOS-batterij vervangen…
·Hoe maak je een System Speaker…
·Wat is de BMU in Processor Exe…
·Problemen met ATI 4850 Drivers…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Specs voor een Tecra 740CDT 
·HP Compatible DVD Writers 
·Problemen met Microsoft Wireless Mobile …
·Hoe maak je een Zebra LP 2844 Install 
·Hoe de RAM in een Mac Pro Dual-Core Inte…
·Macbook Onderhoud Tips 
·Hoe maak je een Cintiq 21UX Install 
·Hoe maak je een USB- Link-snoer Zorg 
·Hoe vindt u de servicetag -nummer op een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com