Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe te GeForce FX 5200 installeren
Een computer met een grafische chip geïntegreerd op het moederbord gebruikt doorgaans slechts een kleine hoeveelheid RAM-geheugen voor het afspelen van video en gaming . Deze beperkte geheugen kan langzame weergave van graphics , schokkerige beweging en gedegradeerde beeldkwaliteit veroorzaken . Een GeForce FX5200 videokaart installeren zal uw computer extra geheugen en processorkracht voor videotoepassingen geven . Om de kaart te installeren , moet u het openstellen van de computerkast voor toegang tot het moederbord . Deze procedure is niet moeilijk , zelfs als je niet veel over computers weten . Volg de instructies nauwkeurig om ervoor te zorgen dat de GeForce FX5200 correct is geïnstalleerd . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
GeForce FX5200 videokaart
GeForce FX5200 installatie CD
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open het Windows-menu 'Start' en klik in het vakje " Search " . Typ " device manager " en klik op het pictogram houden om een ​​lijst met hardware- apparaten in uw computer zijn geïnstalleerd . Kopen van 2

Klik op de 'Display Adapters " rubriek en met de rechtermuisknop op de naam van uw huidige grafische adapter . Kies " Uninstall " en klik op "Volgende . " Selecteer " Finish " om de driver software te verwijderen .
3

Sluit de eerder geopende venster en klik nogmaals op de knop "Start " . Kies " Shut Down . " Nadat de computer is uitgeschakeld , koppelt u alle kabels en apparaten . Lag de zaak op zijn kant op een vlakke en stabiele omgeving.

Druk in de release 4 klemmetjes aan de achterkant van toegangspaneel van de computer , of verwijder de Phillips schroeven of schroeven waarmee de kap op zijn plaats . Til het paneel aan het interieur onderdelen en moederbord bloot .
5

Zoek een open uitbreidingssleuf op het moederbord . Verwijder de Phillips schroef waarmee het metalen afdekplaatje op zijn plaats , en verwijder het deksel . Als u een oudere grafische kaart die al is geïnstalleerd vervangt , verwijder de schroef waarmee de kaart op zijn plaats en trek de kaart uit de uitbreidingssleuf op het moederbord . Stel de oude kaart opzij .

Line 6 de metalen beugel op de FX5200 kaart met de rand van de behuizing van de computer en plaats de gouden connectors op de onderkant van de kaart in de uitbreidingssleuf . Duw de kaart stevig in de sleuf om te vergrendelen . Vervang de schroef die u eerder hebt verwijderd om de GeForce -kaart vast te zetten .
7

Sluit de zaak paneel en zet het vast met de kruiskopschroeven , duimschroeven of grendels . Sluit alle kabels en randapparatuur . Steek de VGA- kabel van de monitor aan op de VGA-poort van de FX5200 -kaart in plaats van hoofdmonitor -poort van de computer .

Plaats 8 van de installatie-cd FX5200 in de computer optische drive en wacht tot de setup wizard te auto-start . Volg de aanwijzingen op het scherm om de software driver voor de FX5200 videokaart te installeren en herstart uw computer .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe maak je een RAM Installati…
·Grafische kaarten die compatib…
·Wat Is microSD TransFlash ? 
·Hoe kan ik in een PCI USB-poor…
·Hoe je het geheugen in een Ins…
·Hoe om te controleren voor com…
·Fundamentele verschillen van G…
·Het verschil tussen ECC en nie…
·Wat zijn RAM Chips ? 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Dell 8400 BIOS batterij v…
·iPad Touch Technology 
·Hoe maak je een parallelle scanner gebru…
·Hoe te veranderen van een I /O Config S7…
·Hoe te spelen in HD Met een EasyCAP Capt…
·Hoe te Overclock de Core 2 Duo 
·Hoe Fix USB Flash Drives Als je een stor…
·Random Access Memory Definition 
·Hoe kan ik een Dell Latitude D530 verwij…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com