Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
De verschillen tussen EDO , DIMM & SDRAM
De voorwaarden EDO , DIMM SDRAM en alle beschrijven bepaalde kenmerken van RAM -geheugen in computers . Omdat RAM is een onderdeel van de computer kunt u een dag te upgraden , is het nuttig om te leren wat de termen betekenen en hoe om ze te onderscheiden . Op die manier, als je RAM te kopen voor je computer , heb je een beter idee van wat je wilt en nodig hebt voor uw machine . EDO RAM

Extended Data Output ( EDO ) is een type van Dynamic Random Access Memory ( DRAM ) . Vier primaire soorten DRAM bestaan. EDO RAM was een verbetering ten opzichte van de originele Fast Page Mode ( FPM ) RAM-geheugen dat werd gebruikt in de meeste thuiscomputers . Wanneer computers opgewaardeerd van FPM naar EDO RAM , zagen ze de snelheid toeneemt , dat zo hoog als vijf procent zou kunnen zijn . EDO RAM is niet meer in gemeenschappelijk gebruik . In plaats daarvan , de snellere Synchronous Dynamic Random Access Memory ( SDRAM ) heeft vervangen .
SDRAM

SDRAM
was de standaard voor de meeste RAM 1996-2002 . Het geheugen verhoogt de snelheid door het synchroniseren van de invoer en uitvoer van de klok in het moederbord . De snelheid van SDRAM- modules wordt gemeten in MHz . Die u toelaat om de geheugensnelheid gelijk zijn aan het moederbord bus snelheid . Echter , moderne microprocessoren kunnen verwerken data veel sneller dan SDRAM modules . Dat heeft geleid tot de verschuiving van SDRAM naar de Double Data Rate ( DDR ) stijl van het geheugen .
DIMM

De term Dual In-line Memory Module ( DIMM ) wordt gebruikt om een ​​ander kenmerk van RAM dan dat EDO of SDRAM zie typen . In plaats van aan te geven hoe het geheugen verwerkt gegevens , DIMM geeft de configuratie van chips op een RAM-module . Het RAM-geheugen die bestonden vóór DIMM chips op de markt kwam werd bekend als SIMM RAM , wat staat voor Single Inline Memory Modules . De Intel Pentium -chip leidde de weg in de wereld van 64 - bit gegevens paden . Maar SIMM modules had alleen een 32 - bit datapad , dus DIMM's , die 64 - bit data pad had , ging in algemeen gebruik . Geheugen makers hebben geproduceerd verschillende vormen van DIMM-modules voor verschillende maten computers passen . Die vormen omvatten Mini - DIMM , SO - DIMM en VLP Mini - DIMM . SO - DIMM staat voor Small Outline DIMM en is het type van de DIMM gevonden vaakst in notebooks .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·7600 GS Vs . 6800 GS 
·Asus A7V8X - MX Specs 
·Wat RAM in een eMachines T3312…
·Hoe kan ik foto's op een SD -k…
·Wat is een Creative Certified …
·ASUS Hawk Moederbordspecificat…
·Computers Dat Gebruikt de ECS …
·Het toevoegen van RAM naar een…
·Hoe maak je een Jumper in een …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Hoe te openen een Mac Sleutelhanger 
·Windows XP herkent geen een USB harde sc…
·Hoe kan ik een CMOS-batterij verwijderen…
·Hoe kan ik mijn externe harde schijf Dra…
·Geforce 3 TI 200 Specs 
·Hoe maak je een Hewlett - Packard Sensor…
·U kunt uw harde schijf met behulp van ee…
·Hoe maak je een hart symbool maken met m…
·De verschillen tussen een Supercomputer …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com