Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
De definitie van PCI Device
Als je ooit de behuizing hebt geopend op uw computer , heb je gezien hoe ingewikkeld de innerlijke werking van de machine kan worden . Je hebt waarschijnlijk ook gemerkt de lange , rechthoekige uitbreidingsslots op het moederbord . Soms zijn ze leeg , en soms hebben ze een kaart in hen. Dit zijn Peripheral Component Interconnect , of PCI , slots. Deze sleuven zijn een belangrijk onderdeel van niet alleen basismogelijkheden van uw machine , maar ook je eigen vermogen om te upgraden en de mogelijkheden van uw hardware te veranderen . Doel

De PCI-bus werd geïntroduceerd in 1993 en werd de standaard expansie bus in pc's . Het doel van de PCI-bus is , zodat u de mogelijkheden van uw pc uit te breiden door het invoegen van PCI - compatibele hardware kaarten in de sleuven . Met deze uitbreidingen kunnen de functies van de computer en haar vermogen om taken uit te voeren worden verhoogd , afhankelijk van de aard van het expansieventiel . Zowel de sleuf en de kaart zelf worden genoemd PCI inrichtingen , hoewel de sleuf wordt aangeduid als een " vlakke apparaat " in PCI specificaties .
Configuration

PCI inrichtingen zijn
gemakkelijk te configureren voor de eindgebruiker . Ze zijn voornamelijk plug- en - play-apparaten , wat betekent dat ze na aansluiting op het slot automatisch te laden . De firmware van het computersysteem gaat over het inspecteren van het apparaat PCI- configuratie ruimte om de middelen die zij nodig heeft om goed te functioneren toewijzen . Sommige PCI apparaten vereisen extra firmware -of software , die gewoonlijk wordt geleverd door de fabrikant en kan worden geïnstalleerd , samen met het apparaat .
Device Types

PCI apparaten
kan elk aantal gespecialiseerde rollen past , met een veelheid aan ontwikkelaars productie verschillende kaarten voor verschillende doeleinden . Vaak , kan PCI-kaart uitbreiding worden gebruikt om netwerkkaarten, geluidskaarten en modems toe te voegen aan uw pc . Daarnaast kunnen ze ook worden gebruikt om extra poorten , zoals USB of seriële poorten te creëren voor u voor het aansluiten van andere apparaten op uw computer . Zelfs TV-tuner -kaarten kunnen worden geïnstalleerd , zodat u televisiesignalen te ontvangen op uw computer . Video PCI-kaarten vroeger algemeen voor , maar voortschrijdende behoeften van de consument hebben het vermogen van de PCI-bus is ontgroeid , wat leidt meeste moderne videokaarten op te richten voor de PCI- Express of AGP apparaten .
Eventuele Obsolescence
< br >

Computer technologie ontwikkelt zich snel , en vele technologieën die standaard zijn voor de komende jaren worden steeds minder en minder praktisch voor moderne gebruik . Terwijl PCI is nog steeds een zeer nuttig hulpmiddel voor computer modificatie , toenemende behoeften van gebruikers zijn waardoor ze minder praktisch in vergelijking met andere computer bussen zoals PCI Express . Daarnaast , terwijl veel computers gebruikt om te komen met een groot aantal kaarten geïnstalleerd , de functies deze kaarten wordt steeds verder geïntegreerd in de bestaande basis hardware of in apparaten die aansluiten eenvoudiger bussystemen , zoals USB . Terwijl PCI is nog steeds een levensvatbare computer bus -formaat , in de tijd zal worden vervangen door andere bussystemen .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Wat is DDR2 en DDR3 ? 
·Asus M2A -VM HDMI moederbord P…
·Hoe kan ik een draadloze kaart…
·8800 GTS Compatibel Intel Moed…
·Hoe te DDR1 Chips installeren …
·Wat is fysiek geheugen in een …
·Hoe de Realtek AC'97 Audio Dri…
·Hoe het opzetten van een VGA-k…
·Pentium Socket Types 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe de HP Pavilion DM1 Notebook demonter…
·Hoe kan ik een externe kaartlezer gebrui…
·Hoe een bestand opslaan op een Micro USB…
·Hoe maak je verbinding een RGB Projector…
·Hoe te herstellen van een Mac Desktop 
·DIY : USB naar IDE 
·Hoe maak je een Flash Drive Maak een Rec…
·Is er een manier om een schijf wissen na…
·Hoe een notebook batterij te vervangen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com