Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Welk type van RAM Do D505 Dell Laptops gebruik?
De Dell D505 laptop computer gebruikt PC2700 DDR SDRAM SODIMM geheugenchips . De D505 laptop heeft twee RAM- geheugen chip slots en elk geheugenslot kan tot een 1GB geheugen module . De PC2700 DDR SDRAM SODIMM -geheugenkaarten zijn verkrijgbaar in 128MB , 256MB , 512MB en 1GB maten . Wat is RAM ?

De RAM werkt net als het korte termijn geheugen van een mens. Het slaat stukjes programmagegevens die de computer op een tijdelijke basis . Dit kan de computer sneller en soepeler lopen omdat zij niet over deze informatie schrijven naar een vaste aanstelling die kan nemen kostbare ruimte op uw harde schijf . Wanneer de computer wordt afgesloten het RAM -geheugen is gewist omdat het niet langer nodig de informatie die het heeft opgeslagen .
Dell D505 Specificaties

De Dell D505 laptops zijn ontworpen voor kantoor of kantoor aan huis prestatie . Ze worden geleverd met Windows XP Home of Professional SP1 is geïnstalleerd . Ze hebben ofwel de Intel Pentium M of Celeron M processor . D505 hebben Intel 855GME geïntegreerde UMA grafische chip sets en worden verkocht met een standaard 128 MB RAM -module is geïnstalleerd . Het RAM-geheugen is uitbreidbaar tot een maximum van 2 GB . De D505 heeft twee RAM- geheugenslots . Elke sleuf kan maximaal een 1 GB RAM -module .
Upgrading RAM -geheugen

Upgraden RAM de Dell D505 laptop aan de maximale voorgestelde 2GB zal de laptop te draaien op zijn beste prestaties . Bij zeer gedetailleerde games en grafische programma's draaien op een computersysteem , zullen ze gebruiken meestal veel meer RAM- geheugen . Ook multi - tasking en met meer dan een programma dat draait op een moment zal veel RAM-geheugen te gebruiken . Als het systeem begint te lopen langzamer of lijkt meer traag , is het tijd om te overwegen het upgraden van de RAM . Dit geeft de computer meer korte - termijn geheugen en helpt deze processen sneller en soepeler .
Waarom SODIMM RAM ?

Elke computer is ontworpen voor een specifiek type gebruiken RAM -module . Desktop computers gebruiken meestal DIMM RAM-modules . SODIMM modules zijn ongeveer de helft van de grootte van DIMM -kaarten en zijn ontworpen om te passen in laptops met kleinere beschikbare ruimte . De Dell D505 laptop maakt gebruik van de PC2700 DDR SDRAM SODIMM modules . Deze module heeft een 200 - pin SODIMM , dat verwijst naar de metalen pinnen aan de zijkant van de module die dia's in het geheugenslot van de laptop .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe PC Slots identificeren 
·Wat is de snelheid van PC2100 …
·Hoe kan ik een draadloze kaart…
·GeForce 7500 LE Informatie 
·Wat is EEPROM -geheugen ? 
·DDR geheugen Specificaties 
·7950 GT Vs . 8800 GTS 
·Mijn P5Q Pro herkent geen 4 st…
·Hoe kan ik bestanden op de SD-…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
Wat is een jailbroken iPad ? 
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
  Hardware Articles
·WMP54GX4 Vs . WMP54GS 
·Hoe maak je een Apple Cinema scherm gebr…
·Wat is een Latitude D610 ? 
·Hoe maak je een Compaq Presario V2000 Re…
·Hoe kan ik een Dell Inspiron BIOS-wachtw…
·Kunt u Hook Up PS3-controllers op uw pc …
·Hoe maak je een niet- Bluetooth -printer…
·Hoe te Verstopte HP inktcartridge Heads …
·Hoe partitie op een USB Flash Drive 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com