Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Wat is het verschil tussen 1MB Vs . 2MB Caches ?
De centrale processing unit ( CPU ) is het brein van een computer . Zelfs wat een gebruiker kan zien als een eenvoudige actie op een computer vereist de processor om te werken via vele verschillende vergelijkingen voor het aan het werk . In kraken deze aantallen voor zelfs de meest elementaire functionaliteit van de computer , de processor heeft de hulp van een geheugen cache . Doel

Wanneer processors ontvangt een reeks instructies van een programma , zij crunch de nummers nodig zijn om de functie zelf uitvoeren . Terwijl processors zijn ontworpen om efficiënt te zijn in het uitvoeren van dit soort berekeningen zouden overbodig en afvalverwerker tijd wanneer een processor moet de crunch nummers voor dezelfde berekening over en weer. Om deze reden , moderne processoren hebben een geheugen caches waar processoren recente functie data kunt opslaan .
Cache prestaties

Wanneer processors berekening gegevens kunt opslaan in een cache , de processor doesn ' t moeten gaan door het hele proces van re - kraken van de nummers voor een bepaalde functie . Veeleer kan de processor eenvoudig de relevante gegevens uit de cache en bewegen halen naar de volgende set van instructies moet het sneller dan wanneer het moest dezelfde reeks berekeningen weer daadwerkelijk uitvoeren behandelen . Hoe groter de cache , hoe meer data kan opnieuw verwijzen in plaats van opnieuw te lossen .
Geheugengrootte

Processors
berekenen data in binaire eenheden , meestal met het basisstation van een byte bestaande uit acht bits. Computer opslag maakt gebruik van metrische termen aan gegevensopslag beschrijven , met een kilobyte vertegenwoordigt een groepering van 1000 bytes en een megabyte vormen 1 miljoen bytes ( of 1,000 KB ) . Bijgevolg kan een cache van 1 MB houdt 1 miljoen bytes voor een processor , kan een 2 MB cache houden 2.000.000 bytes voor een processor .
Fabrication

Terwijl het hebben een cache van 2 MB zal de prestaties van een processor te verbeteren door twee keer zoveel als een cache van 1 MB , het is niet iets wat een gebruiker kan upgraden als hij RAM 's zijn computer zou doen . Processoren worden gefabriceerd door middel van geavanceerde processen tht vereisen het hele toestel te samen in een keer worden gezet . Bijgevolg is de grootte van een processor cache is een permanent onderdeel van de processor . Als een gebruiker besluit dat ze wil een grotere cache nadat ze een processor koopt , betekent het dat ze nodig heeft om een geheel nieuwe processor te kopen .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Het verschil tussen DDR1 en DD…
·Geforce FX 5200 AGP Specificat…
·Hoe kom ik erachter Mijn Moede…
·Mainboard Types 
·Heeft de Intel 82945G Express …
·Hoe te Socket 462 Vervang 
·Hoe om te upgraden Van IDE naa…
·Celeron Vs . Athlon 
·Hoe je het moederbord op mijn …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe te herstellen van een DC-Jack 
·Hoe een gateway Identificeer Tower 
·Hoe te Etch met zoutzuur & Waterstofpero…
·Hoe de BIOS toegang voor een Dell Optipl…
·Hoe kan ik een Dell C600 Wireless Mini-P…
·Hoe Video opslaan op USB 
·Hoe maak je een Sun DLT8000 Tape Drive P…
·Wat is Proxy Caching ? 
·Hoe te upgraden mijn D510 CPU Fan Speed …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com