Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
De eSATA-poort werkt niet op mijn ASUS
Alle moderne consument ASUS computers worden geleverd met ten minste een seriële geavanceerde technologie bevestiging socket . In 2004 werd de externe SATA ontwikkeld en ontworpen voor gebruik met externe opslagapparaten . Veel externe harde schijven kunnen worden gebruikt met eSATA of universal serial bus , maar eSATA presteert beter dan USB . Of helemaal niet - - Als de eSATA -poort op uw computer ASUS stopt met werken , zal uw externe harde schijf gegevens niet zo snel over te dragen totdat u kunt herstellen functie naar de haven . Stappen eerste

Alvorens te veronderstellen dat de eSATA-poort is een fout heeft begaan , controleer dan eerst om te zien of de werkelijke bron van het probleem is de externe harde schijf zelf . Controleer of de adapter is aangesloten op de externe harde schijf en op een stopcontact . Indien mogelijk , sluit de drive in een eSATA-poort op een andere computer . Als de computer de harde schijf detecteert , dan kunt u ervan uitgaan dat het probleem ligt bij de eSATA- poort op de ASUS computer . Als de andere computer niet de harde schijf detecteert , kan het externe station moeten worden gerepareerd of vervangen . Als er geen andere computer beschikbaar is , sluit u de harde schijf op de USB-poort op de ASUS PC , en gebruik dezelfde instructies om te bepalen of het probleem is de schijf of de computer .
BIOS

de basic input /output system bepaalt hoe de perifere poorten en onboard controllers op het moederbord gedragen . Afhankelijk van hoe de SATA-apparaten zijn ingesteld in het BIOS , kan de computer de externe harde schijf aangesloten op de eSATA-poort niet detecteren , tenzij de drive is aangesloten op het moederbord als de pc bevoegdheden ASUS op . De SATA -modus , of JMicron-controller , moet worden ingesteld op geavanceerde host controller interface of Redundant Array of Independent Disks en niet te integrated drive electronics . U kunt meestal toegang tot deze opties uit de Advanced , Integrated Peripherals of Onboard Device Configuration menu in de BIOS Setup Utility .
Expansion Card

Niet alle ASUS computers komen met ingebouwde eSATA ondersteuning . Sommige computers gebruiken uitbreidingskaarten naar eSATA -poorten toe te voegen aan de PC . Als de uitbreidingskaart niet goed in de sleuf is geplaatst , zal het moederbord niet de eSATA-poorten of de apparaten die op de poorten te detecteren . Plaats de uitbreidingskaart , indien van toepassing , als het moederbord nog zal eSATA- apparaten niet detecteren , vervang de kaart . In dat dezelfde geest , als aan boord van eSATA -poorten op het moederbord hebben gefaald , installeer een eSATA -kaart op de computer en gebruik de vervangende havens plaats .
Drivers

Het besturingssysteem maakt gebruik van stuurprogramma's voor de hardware componenten aangesloten op de computer te praten. Als de eSATA-poort wordt geïntegreerd in het ASUS-moederbord , dan eSATA ondersteuning zal worden gebundeld met de chipset drivers . Als de eSATA-poort wordt geïntegreerd in een uitbreidingskaart , dan is de eSATA- ondersteuning zal worden gebundeld met de kaart drivers . Als de chipset of kaart drivers zijn verouderd of defect is, dan is de ASUS computer misschien niet in staat om te communiceren met de eSATA-poort . U kunt updates voor de juiste stuurprogramma's op de website van ASUS , website van de fabrikant van de kaart of in de Windows -updates .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Wat is het verschil tussen S -…
·Hoe te Kingston Memory Configu…
·Hoe kan ik een Dell Dimension …
·Hoe kan ik een Netgear Wireles…
·Hoe Memory een Desktop 's wijz…
·Hoe te DDR2 Memory Upgrade op …
·Tips voor het solderen PC Comp…
·Wat zijn PC Cards gebruikt voo…
·PC1600 Vs . PC2100 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe je SATA Verander naar USB 
·Zal een Flash Drive Bescherm Mijn persoo…
·Over een Light Pen 
·De specificaties van de Panasonic Toughb…
·Hoe te DWG Vertalen naar DGN 
·Hoe maak je een XP -printerstuurprogramm…
·Wat is het verschil tussen een Dell T550…
·DIY : Externe voeding via USB 
·Hoe Vergelijk Laptops Online 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com