Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
De Onboard uitbreidingsslot op de Gigabyte GA - 8IDX3 Moederbord Is Defect
De Gigabyte GA - 8IDX3 gebruikt twee interfaces te uitbreidingskaarten te sluiten op de computer : peripheral component interconnect en Accelerated Graphics Port . De onboard uitbreidingssleuven worden gebruikt om extra functies of functies aan de computer , de AGP poort , bijvoorbeeld , vereist het moederbord video op een monitor uitgang . Als de open sloten defect zijn, kan het moederbord worden gereduceerd tot niet meer dan een presse-papier . Soms, echter , wat lijkt hardwarefout is eigenlijk het resultaat van een andere - soms fixable - probleem . IRQ-conflicten

Hardwareapparaten
gebruiken interrupt request kanalen om signalen naar de processor . Deze signalen aan de processor die de bijbehorende inrichting een taak uitvoeren . De meeste hardware- apparaten vereisen een uniek IRQ , maar PCI-kaarten kunnen dezelfde IRQ delen zonder conflict . Indien een PCI -kaart gebruikt een niet-gedeelde IRQ - met andere woorden , als de kaart gebruikt dezelfde IRQ als een niet - PCI apparaat - de kaart zal niet werken zolang het andere apparaat actief . Wijzig de IRQ opdrachten in het System Setup-programma op "Auto " om de configuratie van de IRQ kanalen .
AGP Slot

De Gigabyte GA - 8IDX3 vereist dat de AGP-kaart AGP is 2.0 , ook bekend als AGP 4x . Sommige moederborden zijn backwards - compatibel en kan AGP 1.0 of AGP 2x , kaarten , maar de Intel 845 chipset die de GA - 8IDX3 toepassingen niet herkent AGP 2x gebruikt . Een AGP 2x kaart installeren om de AGP-slot kan permanente schade aan het moederbord en de uitbreidingssleuf veroorzaken .
Onboard Devices

De basic input /output system of systeeminstellingen, het bevat instellingen in staat te stellen de geïntegreerde apparaten op de Gigabyte GA - 8IDX3 of uitschakelen . Geïntegreerd , of aan boord , apparaten zijn die zijn ingebouwd in het moederbord . De GA - 8IDX3 beschikt over een geïntegreerde geluidskaart en een geïntegreerde modem . Als je een dedicated geluidskaart of modem installeren om een van de uitbreidingssleuven op het moederbord , zal de GA - 8IDX3 geen voorrang aan de speciale kaarten , maar op de onboard apparaten plaats . Schakel de onboard geluidskaart of modem op het scherm Integrated Peripherals een speciaal apparaat te gebruiken .
Replacement

Als een PCI slot faalt ook na het oplossen van problemen te werken , moet u gebruik een andere uitbreidingssleuf . Als alle PCI-slots niet kunnen werken, dan is de PCI-bus zelf beschadigd is . In de tech wereld , zijn moederborden aangeduid als gebied vervangbare eenheden , wat betekent dat het moederbord niet kan worden gerepareerd en in plaats daarvan moet worden vervangen als sommige centrale component uitvalt . Met andere woorden, als de onboard uitbreidingssleuven werken niet helemaal , er slechts de mogelijkheid om te wisselen van de Gigabyte GA - 8IDX3 met een nieuw bestuur .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe te Overclock een Asus M2N6…
·Verschillen in de Centrino en …
·Hoe Memory Voeg toe aan een Pr…
·LG Laptop Moederbord vervangin…
·Vijf onderdelen opgeslagen in …
·Radeon 1150 vs 9600 
·Hoe te Toevoegen Meer SDRAM op…
·Wat is GDDR3 SDRAM ? 
·Hoe kan ik mijn Computer Memor…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Surface Kras op een Sony…
·Hoe maak je een Array drive verwijderen 
·USB Memory Data Recovery 
·Hoe te wijzigen van een HP 1000 serie pr…
·Wat is de grootste FAT32 partitie kan ik…
·Schoonmaken van een laptop scherm Met Al…
·Wat is een SSD -monitor ? 
·Hoe te gebruiken PNY Flash 
·Hoe je verloren bestanden te herstellen …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com