Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> projectoren >> Content
Hoe maak je een Video Build projector
Als u op zoek bent naar uw eigen video -projector te bouwen voor uw huis , kunt u een met de elektronische video-apparaten die je al hebt te maken. U kunt een oude monitor die zal aansluiten op uw computer of videospeler en zet die monitor in een projectiescherm te nemen . Je hoeft alleen maar een projectie buis te maken voor het scherm gemaakt van karton en een fresnel lens . U kunt dan spelen televisieprogramma's , dvd's of computer - opgeslagen video's op een grote , geprojecteerde beeld . Wat je nodig hebt
Video sourceMonitorCardboardScissorsDuct tapeCompassFresnel lens
Toon Meer Aanwijzingen
1

Kies een bron om de beelden te leveren . Dit kan onder meer een computer de harde schijf , digitale video recorder , videorecorder , dvd -speler of een kabel /satelliet-tv- ontvanger . Een computer zal haar toetsenbord en muis nodig hebt om toegang te krijgen tot de video's , terwijl alle anderen zullen hun afstandsbediening of handmatige bediening nodig . Kopen van 2

Sluit de video- bron naar een compatibel werkende monitor. Een computer kan werken met de standaard VGA - aangesloten beeldscherm terwijl een televisietoestel zal werken met alle anderen . Sluit de televisie met de best mogelijke kabel - . HDMI , component, composiet of RF coax
3

Knip een stuk karton in de vorm en grootte van het beeldscherm . Paint it black , en snijd een rond gat in het centrum - 17 centimeter is een goede diameter voor normale grootte schermen . Tape een fresnel lens om het stuk karton .
4

Construct een doos - achtige frame van karton . Het frame moet op dezelfde hoogte en breedte als het beeldscherm en 45 centimeter diep zijn. Verf deze stukken karton zwart en plak ze op elkaar , die elk een deel van de verbindende hoeken met tape .
5

Bevestig de box frame om het beeldscherm . Tape helemaal rond het frame en het scherm waar ze verbinding , zorg ervoor dat er geen licht van het scherm steekt uit een scheur . Lopen meer tape van het frame buitenrand naar onderkant van de monitor en de bovenzijde van het frame te ondersteunen .
6

Plaats de lens stuk in de kartonnen frame. Draai de monitor ondersteboven omdat de fresnel lens zal het geprojecteerde beeld omkeren.

Schakel de videobron en de monitor 7 , en speel een video indien nodig. Plaats het beeldscherm voor een blinde muur , en zoek een plek waar het geprojecteerde beeld is bij de gewenste grootte. Pas de positie van de lens in het frame totdat het beeld is scherpgesteld .

Previous: Next:
  projectoren
·Hoe je foto's weergeven vanaf …
·Wat is een dataprojector en ee…
·Wat Produceert X - Rays ? 
·Lijst van Pc - Minder Projecto…
·Specificaties voor de Epson EL…
·Hoe maak je een projector een …
·Hoe de Bulb wijzigen in een Ep…
·Hoe houd ik mijn Epson 8300I V…
·Hoe de instellingen aanpassen …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Aantal Pins voor de 80386 microprocessor…
·Hoe maak je een P4 CPU Install 
·Muis Skill Games 
·Hoe kan ik een Creative geluidskaart det…
·Maxtor One Touch 4 Specs 
·Hoe te vullen uw LC51 Brother inktcartri…
·Cat 5 kabel Making Extra 
·Hoe maak je een WiFi- kaart te installer…
·Hoe te Printers Deel at Home 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com