Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> projectoren >> Content
Hoe de instellingen aanpassen voor een Dell 3400MP -projector
Dell 3400MP is een digitale licht projecteren ( DLP ) projector die in staat high - definition films . Vanwege dit feit , is het mogelijk om de 3400MP gebruiken voor zakelijke bijeenkomsten en klaslokalen evenals home theaters . Om instellingen voor dit apparaat , gebruikt u de knoppen op de bovenkant van de projector of op de meegeleverde afstandsbediening . Instellingen op dit model zijn kleuraanpassingen , lamp instellingen en energie-instellingen . Instructies

Macht 1 op de projector door op de "Power " knop op de bovenkant. Open het menu door het drukken op de "Menu " knop --- zich rechts van de knop " + " --- of op de "Menu " knop die zich links van de pijl omlaag op de afstandsbediening . Gebruik de pijltjestoetsen op de projector of op de afstandsbediening om te navigeren binnen het menu . Druk op de toets --- gelegen tussen de pijltjestoetsen op de projector --- om sub - menu's te openen of instellingen wijziging te accepteren.

Change helderheid, contrast , videomodus 2 en andere " Enter " beeldinstellingen door het invoeren van het menu " beeld instellingen " . Druk op de pijltoetsen om omhoog omlaag bewegen en tussen instellingen . Instellingen aanpassen door op de " + " of " - " toetsen . Wijzigingen te accepteren door op de knop " Enter " . Verlaten door verplaatsen naar de optie "Exit" en druk op de " Enter " knop .

Change energie-instellingen 3 , lamp instellingen , projectie -modus en verwante instellingen door het invoeren van het menu "Beheer " . Deze projector ondersteunt projecteren van achter een scherm als u de meest rechtse pictogram naast selecteer " Projectie Mode . " Dit menu vertelt je ook hoeveel lampuren deze projector tot nu toe heeft gebruikt . De lampuren opnieuw instellen wanneer u een nieuwe lamp te installeren . Selecteer "Ja" of "Nee " voor "Power Saving " om de projector af te sluiten automatisch wanneer er geen signaal detecteert . Turn " Autosource " op in dit menu om de projector ingesteld om automatisch ingang detecteren .
4

Stel de zoom en focus op deze projector handmatig door het bewegen ofwel de scherpstelring of het tabblad zoom . Het tabblad zoom bevindt zich aan de bovenkant van de projector , aan de voorkant van de lens . Duw dit tabblad naar links of rechts om te zoomen . Draai de scherpstelring rond de lens naar links of rechts te richten de .
5

projector Stel de hoogte en hoek van de projector unit met behulp van de kantelverstelling wielen of de lift voet . Om pop uit de lift voet , duwt u zich vooraan in het midden op de projector , naar de onderkant van het apparaat . Om de kanteling te stellen, draait de aanpassing wielen naar links of rechts . De aanpassing wielen bevinden zich aan de achterkant van de projector , op de bodem , en ze dubbel zo terug voetjes van de projector .

Previous: Next:
  projectoren
·Wat heb ik nodig om mijn proje…
·Hoe kan ik een Dell 2400 -proj…
·Hoe de Remote Connect op de Op…
·Hoe naar Mount een projector a…
·Hoe maak je een projector te w…
·Hoe kan ik een Asus computer a…
·Hoe te kiezen van een multimed…
·Hoe de Fuse op een Dell 2300 -…
·Hoe maak je Hang een projector…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Basis Hook Ups voor Shared Wireless Prin…
·De WiFi- Light komt niet op mijn Dell 70…
·Hoe de DVD-regio Unlock Op een pc 
·Hoe maak je een USB harde schijf op een …
·Top 10 Fax Kaarten 
·Wat is het verschil tussen FXS & FXO ? 
·Hoe maak je een Canon MX860 Ink Chip Res…
·Hoe kan ik een sound driver installeren …
·Hoe goed installeren van een harde schij…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com